foto: Mārtiņš Ziders
Kivičs Vecrīgā gandrīz nosists - Andris vainīgajam piedevis
Piekaušanu uz ielas Kivičs aprakstījis arī savā grāmatā, kurai nesen prezentēja vāku un nosaukumu.
Slavenības
2019. gada 13. marts, 12:52

Kivičs Vecrīgā gandrīz nosists - Andris vainīgajam piedevis

Jauns.lv

Mūziķis Andris Kivičs realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti", kas vērojams "STV Pirmā!" ēterā, atklājis - 2015. gada 1. maijā Vecrīgā uz ielas teju nosists un par to ierosināta krimināllieta.

Kivičs agrā rītā Vecrīgā saņēmis sitienu pa galvu un pie samaņas nācis vien slimnīcā, turklāt - aplaupīts. Palicis bez jakas, bez pulksteņa, maka un telefona. Pēcāk vainīgo policija atradusi un ierosināta krimināllieta, kurā Andris pasludināts par cietušo. Šova epizodē tika demonstrēts, kā Kivičs dodas uz tiesu, kur krimināllietai tika pielikts punkts - abas puses vienojušās ārpus tiesas un lieta izbeigta.

"Iepriekšējā tiesas sēde beidzās ar to, ka mums bija uzdevums panākt izlīgumu ārpus tiesas zāles. Tas arī ir panākts, to esmu apliecinājis juridiski," norādīja Kivičs. "Esmu dzīvs palicis, un nevar jau tās dusmas turēt sevī. Esmu piedevis."

Mūziķis šovā arī centās atcerēties notikušā apstākļus, lai gan pats atzīst, ka neko diži neatminas, jo "skaidrā es taču piecos no rīta Vecrīgā nebūtu". "Grīļīgais vēl nebiju," savu kondīciju raksturo Kivičs, piebilstot, ka no atgadījuma viņam "izkrituši vairāki kadri". Viņš gan atzīst, ka konflikts esot izraisījies - ar ielu muzikantu dziedājis kādu savu dziesmu, bet kādi puiši iesaistījušies sarunā un "sākuši meklēt kašķi".

"2015. gada 1. maijā mana dzīve pie baznīcas durvīm varēja beigties," norādīja Kivičs - parādot, ka incidents noticis Vecrīgā pie Svētā Jāņa baznīcas.

Andra Kiviča jaunās grāmatas vāka prezentācija

2019. gada 7. martā "Jumavas" grāmatnīcā notika mūziķa Andra Kiviča jaunās grāmatas "It kā Tu kaut ko zinātu?" vāka prezentācijas ...

gallery icon