foto: Matt Porteous/REX/ Vida Press
Princis Viljams meitai matus veidot mācās pēc "YouTube" padomiem
Princim Viljamam un hercogienei Ketrīnai ir divi dēli un viena meita.
Slavenības
2019. gada 13. marts, 06:13

Princis Viljams meitai matus veidot mācās pēc "YouTube" padomiem

Jauns.lv

Ja meitai vajag sataisīt matus, bet sievas nav līdzās, princis Viljams pats tiks galā. Viņš neskries pie aukles pēc palīdzības, bet saveidos princesei Šarlotei matus, palīgā ņemot vietnē "YouTube" atrodamās pamācības.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Princese Šarlote ar brāli princi Džordžu tēva māsīcas princeses Eiženijas kāzu dienā.

Prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas vizītes laikā Blekpūlā trīs bērnu tēvs un nākamais Lielbritānijas troņmantnieks atradis kopīgu valodu ar kādu citu jauno tēti par to kā abi mācās kļūt par frizieriem savām mazajām meitām.

foto: Avalon.red/All Over Press/ Vida Press
Ņemot talkā video pamācības, princis Viljams iemācījies meitai sasiet zirgasti.

Slavenību žurnāls „People” vēsta, ka princis Viljams matu veidošanas padomus smeļoties vietnē "YouTube" ievietotajās video pamācībās, taču viņam aizvien labi nepadodoties izveidot vienu no „pamatfrizūrām” savai trīsgadniecei. „Nekad nemēģiniet taisīt zirgasti!” – citam jaunajam tēvam ieteicis princis. „Tas ir murgs!”

foto: John Rainford/WENN/Vida Press
Princese Šarlote.

Sarunā iesaistījusies arī hercogiene Ketrīna, veicot mazu ekpresaptauju par vīra prasmēm matu veidošanā. „Vai tu esi pamēģinājis sapīt bizi? Tas ir diezgan sarežģīti,” norādījusi Ketrīna.

„Es varu sasiet Šarlotei zirgasti, bet tas arī viss, jo man pašam nav daudz matu, kur pavingrināties,” ar humoru Viljams atbildējis uz sievas uzdoto jautājumu.

foto: Avalon.red/All Over Press/ Vida Press
Kembridžu hercogu pāris ar bērniem.

Britu karaliskās ģimenes fani ļāvušies pasapņot un atzinuši, ka iztēlē varot iedomāties, ka Kembridžu pārim būtu pašiem savs "YouTube" kanāls vai video blogs, kurā tie publiskotu Viljama centienus izveidot meitai dažādas frizūras.

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Kembridžas hercogu pāris reti ņem atvases līdzi, apmeklējot publiskus saviesīgus pasākumus. Pēdējoreiz Ketrīnas un Viljama vecākos bērnus tauta varēja vērot princeses Eiženijas kāzās aizvadītā gada oktobrī, kad princese Šarlote bija viena no puķu meitenēm, bet piecus gadus vecais brālis princis Džordžs viens no pāžiem. Dažus mēnešus veco pastarīti princi Luisu vecāki todien bija atstājuši aukles gādībā.

Princis Viljams ar ģimeni ierodas Vācijā

gallery icon
29

Lielbritānijas princis Viljams ar ģimeni ieradies Polijā

Vizītē Polijā ieradies Lielbritānijas princis Viljams ar dzīvesbiedri un bērniem, uzsākot labas gribas braucienu pa Eiropas Savienības (ES) valstīm, kas ...

gallery icon
102

Mīlošais tētis princis Viljams

gallery icon
35

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna viesojas Blekpūlā

gallery icon
21