foto: Juris Rozenbergs
Ar pavasarīgu singlu klajā nāk “X Faktora” fināliste Adriana Miglāne
“Šī ir viena no manām mīļākajām līdz šim tapušajām dziesmām”, saka Adriana Miglāne.
Mūzika
2019. gada 6. marts, 15:33

Ar pavasarīgu singlu klajā nāk “X Faktora” fināliste Adriana Miglāne

Jauns.lv

Pēc debijas LTV dziesmu konkursā “Supernova 2019” jaunu deju mūzikas skaņdarbu izdevusi latviešu mūziķe un TV3 šova “X Faktors” pirmās sezonas trešās vietas ieguvēja Adriana Miglāne.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziesma “Beautiful Way” ierakstīta, sadarbojoties ar vienu no populārākajiem Latvijas producentiem  Kasparu Ansonu, kā arī angļu mūziķi, producenti un dziesmu autori Lisbiju Steintoni, kuras singli iekļuvuši "BBC Radio 2" rotācijā un kura ir sadarbojusies ar vairākiem pasaulē populāriem mūziķiem un dziesmu autoriem.

“Beautiful Way” sarakstīta “Latvijas mūzikas attīstības biedrības/Latvijas Eksports” iniciētās dziesmu rakstīšanas nometnes “RIGaLIVE” sesijā, kur divu dienu laikā tika radītas jaunas dziesmas. “RIGaLIVE” mērķis ir veicināt dziesmu mūzikas un teksta autoru, kā arī mūzikas producentu savstarpējās sadarbības veicināšanu, profesionalitātes līmeņa paaugstināšanu, kā arī veicināt mūzikas eksportu – potenciālu mūzikas produktu radīšanu un attīsrtīšanu.

“Šī ir viena no manām mīļākajām līdz šim tapušajām dziesmām”, saka Adriana Miglāne. “Sadarbība ar Kasparu un Lisbiju ir ļoti vērtīga pieredze manā karjerā, kas rezultējusies ar pavasarīgu singlu “Beautiful Way”. Šī bija mana pirmā dziesmu rakstīšanas sesija un ceru, ka tās rezultātu novērtēs arī klausītāji”.

“Man bija tā veiksme radīt dziesmu kopā ar Adrianu un Kasparu Rīgā, “RIGaLIVE” dziesmu rakstīšanas nometnē. Šī bija ļoti jautra dziesmu sesija un es patiešām izbaudīju darbu ar ļoti talantīgo Adrianu un viņas apbrīnojamo balsi”, stāsta Steintone.

Jaunā mūziķe Adriana Miglāne izturēja sīvo TV3 šova “X Faktors” atlasi un rezultātā iekļuva šova pirmās sezonas superfinālā, iegūstot trešo vietu. Pēc veiksmīgās dalības “X Faktorā” Adriana ir izdevusi vairākus singlus. Pagājušā gada nogalē mūziķe veiksmīgi piedalījās Lietuvas TV kanāla LNK skatītākajā TV šovā “Lietuvos Balsas” (“The Voice”), kā arī šī gada sākumā iekļuva LTV dziesmu konkursa “Supernova 2019” (Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālā atlase) pusfinālā.

Šobrīd Adriana Miglāne strādā pie jauniem mūzikas projektiem latviešu un angļu valodās un aktīvi koncertē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās