foto: AFP/Scanpix
Dziedātāja Kristina Agilera pēc 13 gadu atelpas dosies Eiropas koncerttūrē
Kristina Agilera izsludinājusi Eiropas koncerttūri.
Mūzika
2019. gada 4. marts, 16:54

Dziedātāja Kristina Agilera pēc 13 gadu atelpas dosies Eiropas koncerttūrē

Jauns.lv

Populārā amerikāņu dziedātāja pārsteigusi popmūzikas fanus ar priecīgu vēsti - Agilera nolēmusi rīkot plašu koncerttūri, apceļojot Eiropu. Zināms, ka pēdējo reizi dziedātāja tūrē devusies pirms 13 gadiem.

Pirmie koncerti gaidāmi šī gada jūlijā un jau tagad ir izsludinātas norises vietas. Pirmais koncerts tūres "The X Tour" ietvaros gaidāms 4.jūlijā Parīzē, tālāk sekos koncerti Beļģijā, Holandē, Vācijā, Somijā, Krievijā un Īrijā. Savus britu fanus dziedātāja iepriecinās vairākos koncertos - Mančestrā, Birmingemā, Londonā un Glāzgovā.

foto: AFP/Scanpix
Kristina Agilera koncertā 2016.gadā.

Ir pagājuši vairāk kā 10 gadi, kopš reiz tik ļoti populārā popzvaigzne devusies tūrē un tas ļoti sajūsminājis arī pašu dziedātāju. "Šis ir visiem maniem cīnītājiem Eiropā! Paldies, ka esat iecietīgi! Es jūs ļoti skaidri dzirdu, tāpēc esmu klusiņām likusi šo kopā tieši jums... nespēju sagaidīt ciemošanos aiz okeāna!" saviem faniem ierakstā sociālajā vietnē "Twitter" atklāj dziesmas "Fighter" izpildītāja.

Lai gan Agilera savu jaunāko albumu "Liberation" laidusi klajā pērnā gada vasarā, dziedātājas mūzikas cienītāji ar nepacietību gaida arvien jaunu daiļradi.

Kristina Agilera uz sarkanā paklāja 2013. gada „American Music Awards” ceremonijā

gallery icon

Kļuvis zināms, ka sensacionālā tūre radīta par godu Agileras mūzikas industrijā pavadītajiem 20 gadiem. Arī mākslinieces dzimtene nepaliks bešā - grandiozu šovu Agilera sola maija koncertā Lasvegasā.

Kristina Agilera ar ģimeni apmeklē ķirbju tirdziņu

gallery icon

Sīvās konkurentes Britnija Spīrsa un Kristina Agilera

gallery icon