foto: Zane Bitere/LETA
Bokseris Mairis Briedis sācis apgūt jaunu arodu
Bokseris Mairis Briedis piedalās preses konferencē, kurā informē par jūnijā gaidāmo Pasaules boksa supersērijas cīņu ar poļu bokseri Krištofu Glovacki.
Slavenības
2019. gada 4. marts, 15:19

Bokseris Mairis Briedis sācis apgūt jaunu arodu

Jauns.lv

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis sociālajos tīklos publicējis fotogrāfiju, kurā redzams vēl neredzētā paskatā - turot rokās ģitāru. „Mūžu dzīvo, mūžu mācies, jeb no šodienas sāku apgūt ko jaunu,” atklāj bokseris.

Viņa fani sociālajos tīklos neslēpj sajūsmu par Brieža vēlmi mācīties spēlēt ģitāru un iesaka padomus, kā ātrāk iemācīties atskaņot kādu dziesmu.

Jauns.lv izdevās noskaidrot boksera īsto un galveno mērķi, kālab viņš uzsācis apgūt ģitārspēli. „ Ģitāru sāku spēlēt galvenokārt tāpēc, lai iedarbinātu pirkstiem smalko motoriku, tā palīdz ļoti labi smadzeņu attīstībai. Protams, mūzika man arī ļoti patīk,” nosaka bokseris.

Viņš arī neslēpj, ka šādā veidā savā ziņā gatavojas gaidāmajai Pasaules supersērijas pusfināla cīņai, kas notiks 15. jūnijā "Arēnā Rīga". Viņa pretinieks būs polis Kšištofs Glovackis.

Mairis Briedis jaunā imidžā ierodas uz preses konferenci

Par godu vasarā gaidāmajai Latvijas labākā boksera Maira Brieža un poļa Kšištofa Glovacka cīņai Pasaules boksa supersērijas pirmā smagā svara ...

gallery icon
24