foto: publicitātes (F64, Dāvis Ūlands)
Sējāns un Grūbe pret Rešetinu un Balceri - kurš jautrāks un erudītāks?
TV
2019. gada 1. marts, 14:25

Sējāns un Grūbe pret Rešetinu un Balceri - kurš jautrāks un erudītāks?

Jauns.lv

Svētdien, 3. martā, pie skatītājiem nonāks šova "Es mīlu tevi, Latvija!" piektās sezonas pirmais raidījums. Jau šova pirmajā epizodē skatītājus sagaida īstena jautrība un pārsteigumi, par kuru parūpēsies Janas Duļevskas un Valtera Krauzes komandas.

Ieskats TV spēles "Es mīlu tevi, Latvija!" jaunajā raidījumā

Ieskats TV spēles "Es mīlu tevi, Latvija!" piektās sezonas pirmajā raidījumā. Šovu vada Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš, Janas Duļevskas ...

gallery icon
48

Raidījumā uzzināsim daudz jaunu un aizraujošu faktu par Latviju – ko nozīmē vecvārds “preģis”, cik bieži cilvēki atzīstas mīlestībā, uzzināsim, kuras ir mīlētākās latviešu pilsētas, un, protams, minēsim un izdziedāsim skaistākās latviešu dziesmas.

Atraktīvās Janas Duļevskas komandā viesosies radoša kompānija - Dailes teātra aktieris un jaunā TV3 seriāla “Viss pa jaunam” galvenā varoņa Dāvja atveidotājs Dainis Grūbe un šova “X Faktors” žūrijas locekļi - grupas “Instrumenti” dalībnieks, producents un komponists Reinis Sējāns un grupas “Prāta vētra” menedžere Aija Auškāpa.

foto: publicitātes (F64, Dāvis Ūlands)

Iepriekšējās sezonās Jana ir izvirzījusies vadībā, gūstot uzvaru pārsvaru, tādēļ jubilejas sezonā aicina Valteru kārtīgi pārdomāt taktiku, lai izcīnītu uzvaru: “Es Valteram novēlu simtnieku tā visās izpausmēs - uzgriežot “100” uz laimes rata, 100 mērķu, 100 domu un, kas ir pats svarīgākais, 100 gadus mūsu draudzībai!"

Savukārt Valters ir pārliecināts, ka jubilejas sezonā viņam izdosies svinēt uzvaras laurus, tādēļ viņš īpaši rūpīgi atlasījis spēcīgākos trumpjus savā komandā un gatavs tos likt lietā. Pirmie, kas jau svētdien cīnīsies par uzvaru, būs mūziķis un grupas “Musiqq” solists Emīls Balceris, Dailes teātra aktrise Anete Krasovska un režisors Intars Rešetins.

foto: publicitātes (F64, Dāvis Ūlands)

Par vakara muzikālo noformējumu parūpēsies šīs sezonas jaunie solisti Kristīne Pastare, Antra Krūmiņa, Mārtiņš Strods un Edgars Zvirbulis, mūziķi Jānis Zvirgzdiņš, Jānis Kalniņš, Valters Sprūdžs, Aivis Zavadskis.