foto: Image Press / MEGA / Vida Press
Uz Arianas Grandes koncertiem faniem tagad būs jānāk ar caurspīdīgām somām
Amerikāņu popzvaigzne Ariana Grande.
Slavenības
2019. gada 26. februāris, 14:20

Uz Arianas Grandes koncertiem faniem tagad būs jānāk ar caurspīdīgām somām

Jauns.lv

Pēc 2017. gadā piedzīvotā terorakta koncertā Mančestrā dziedātāja Ariana Grande nolēmusi pievērst papildus uzmanību drošībai, kad nākammēnes sāks savu jauno koncertturneju „Sweetener”. Drošības nolūkos popzvaigzne lūdz faniem līdzi ņemt tikai un vienīgi caurspīdīgas somas!

25 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Ariana Grande savos „Instagram” un „Twitter” profilos norādījusi, ka fani uz viņas koncertiem šogad lūgti ņemt līdzi tikai un vienīgi caurspīdīgas somas.

„Jau pavisam drīz izsūtīsim e-pastus, iedrošinot tevi pasūtīt caurspīdīgu somu, ko ņemt līdzi uz koncertiem. Drošības pasākumi būs ļoti rūpīgi un rāmi, bet noteikti super strikti,” brīdina dziedātāja, kuras koncertā 2017. gada maijā terorists-pašnāvnieks sarīkoja sprādzienu, kā rezultātā dzīvības zaudēja 23 cilvēki un vairāk nekā 500 cilvēku guva vieglākus un smagākus savainojumus.

Caurspīdīgās somiņas slavenībām, ikdienā un modes skatēs

gallery icon

„Tās ir super lētas un vienkāršas, bet to iegāde jau laikus palīdzēs visam noritēt, cik mierīgi vien iesējams. Ja redzi to [piedāvājumu] savā e-pastā, lūdzu, neignorē,” aicina Grande.

„Es un mana komanda to ļoti novērtējam! P.S. Derēs jebkāda caurspīdīga soma konkrētā izmērā (visa informācija sekos vēstulē), ja tev jau tāda ir,” viņa papildinājusi.

„Es tikai gribēju pārliecināties, ka jūs jau laikus zināt par to visu, lai viss varētu noritēt, cik rāmi un droši vien iespējams. Mīlu. Paldies!”

Ariana atbildējusi arī uz dažu fanu jautājumiem, kuri interesējās, vai būs nopērkama arī tāda dizaina somiņa, kāda fotogrāfijā redzama popzvaigznei pašai. Grande uz to atbildējusi apstiprinoši un norādījusi, ka pārdošanā būs vēl arī divu citu dizainu caurspīdīgās somiņas.

Parisa Hiltone parāda visu savu bagātību caurspīdīgā somā

gallery icon

Jaunais modes kliedziens. Slavenības izvēlas caurspīdīgas rokassomas

gallery icon

Caurspīdīgās somiņas laiku pa laikam ienāk arī modes pasaulē. Ar tādu ielās savulaik redzēta popzvaigzne Rianna, sabiedrības dāma Parisa Hiltone, dziedātāja Rita Ora un aktrise Sāra Džesika Pārkere.