foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Cīņa būs - uz Kiviča un Endziņa boksa maču sāk tirgot biļetes
Slavenības
2019. gada 25. februāris, 14:55

Cīņa būs - uz Kiviča un Endziņa boksa maču sāk tirgot biļetes

Jauns.lv

Lai gan daudzi par to šaubījās, visticamāk, mūziķa Andra Kiviča un "viltus ziņu tēva" Nika Endziņa cīņa tomēr notiks. Uz maču jau sāk tirgot biļetes, paredzēts, ka tā notiks 9. martā koncertzālē "Godvil".

Interneta vietnē bezrindas.lv sākta biļešu pārdošana uz cīņu "Kivičs VS Neids" - ieejas kartes maksā no 10 līdz 25 eiro.

Kā vēstīts mājaslapā, "9. martā, koncertzālē "Godvil", norisināsies līdz šim skandalozākā cīņā Latvijas izklaides industrijā, kur galvenajās lomās būs pēdējo mēnešu apspriestākais cilvēks Latvijā - Andris Kivičs, kā arī bēdīgi slavenais viltus ziņu “tēvs” Neids. Pēc sociālā tikla Facebook tiešraides, kuru Kivičs kopā ar savu mīļoto Lieni Skulmi uzņēma atrodoties vannā, Neids, īstajā vārdā Niks Endziņš, uzņēma video, kurā izaicināja Kiviču uz boksa cīņu. Tā kā atbilde nesekoja, tad pāris dienas vēlāk Neids ķērās pie spēcīgākiem ieročiem un rupjiem vārdiem, apvainojot Lieni, meta atkārtotu izaicinājumu. Šoreiz Andris Kivičs nepalika vienaldzīgs un izaicinājumu pieņēma."

“Tagad varam apliecināt, ka cīņa būs! Abas puses ir vienojušās par datumu un vēlas cīņu aizvadīt pēc iespējas ātrāk, jo emocijas ir ļoti sakāpinātas,”: stāsta SIA Mana Izklaide pārstāvis, kura komanda jau aktīvi strādā pie cīņas organizēšanas.

Pasākums sāksies pulksten 18, paredzēti vairāki muzikāli pārsteigumi, kā arī iesildošās boksa cīņas, bet vakara galvenais notikums sāksies ap pulksten 21.