foto: /All Over Press/ Vida Press
Allaž tik noslēgtā Džodija Fostere grib pārdot māju, bet ar fotogrāfijām ir skopa
Aktrise Džodija Fostere par 15.9 miljoniem ASV dolāru pārdod šo māju Beverlihilsā.
Slavenības
2019. gada 25. februāris, 09:07

Allaž tik noslēgtā Džodija Fostere grib pārdot māju, bet ar fotogrāfijām ir skopa

Jauns.lv

Aktrise un režisore Džodija Fostere pārdošanā izlikusi savu māju Beverlihilsā. Viņa par to prasa 15,9 miljonus dolāru, bet ar fotogrāfijām ir skopa. Fostere potenciālā pircēja vajadzībām nodevusi tikai septiņus attēlus.

foto: A-way! / Splash News/ Vida Press
Aktrise Džodija Fostere.

Šī ēka celta 1952. gadā kā vienkārša lauku māja. Ēkas struktūru ievērojami pārveidojis tās iepriekšējais īpašnieks. Namam uzcelts otrais stāvs un paplašinātas jau esošās telpas. Tagad mājas kopējā kvadratūra sasniedz 700 kvadrātmetru un apdzīvojamās platības ziņā tā jau vairāk pielīdzināma plašai villai.

Džodija Fostere pārdod māju

gallery icon

Mājā ir piecas guļamistabas un sešas vannasistabas. Istabas labiekārtotas „moderni tradicionālā” manierē. Telpās ir koka dēļu grīdas, kas krāsotas stilīgā tumšā tonī. Ēkā ir velvēti griesti un stiklotas franču stila durvis, kas ved uz terasi, iekšpagalmu un pusdienošanas zonu. Iespaidīgo divstāvu augstuma foajē grezno mūsdienīga lustra, savukārt dzīvojamajā istabā ir liels kamīns.

Līdzās viesistabai atrodas moderna mājas kinozāle/mediju telpa un formāla ēdamzāle.

Džodija Fostere, kura labprāt turas tālāk no rampu gaismām, mājas pārdošanas nolūkos publiskojusi tikai septiņas fotogrāfijas.

Arī ēka ir ļoti „privāta”. Aiz augstā žoga tā ir garāmgājējiem tikpat kā neredzama. Šo īpašumu apjož siena, ir slēgti vārti un vairākas novērošanas kameras.