foto: Publicitātes
Ieskaties vēsturiskos FOTO - tā Kaukulis, Ančevskis un Vāne izskatījās skolas gados
Vāne, Ančevskis un Kaukulis - tādi, lūk, viņi reiz izskatījās.
Kino
2019. gada 21. februāris, 16:22

Ieskaties vēsturiskos FOTO - tā Kaukulis, Ančevskis un Vāne izskatījās skolas gados

Jauns.lv

Jau otro nedēļu kinoteātros tiek izrādīta Andreja Ēķa jaunā komēdija “Klases salidojums”. Filmas radošā komanda piedāvā aktieru Aināra Ančevska, Imanta Strada, Jura Kaukuļa, Elīnas Vānes un citu skolas laiku fotogrāfiju izlasi.

Filmas “Klases salidojums” aktieru skolas laika fotogrāfijas

Jau otro nedēļu kinoteātros tiek izrādīta Andreja Ēķa jaunā komēdija “Klases salidojums”. Filmas radošā komanda piedāvā aktieru Aināra Ančevska, Imanta ...

gallery icon

Filmas "Klases salidojums" stāsts ir par trīs vīru draudzību, kas dibināta skolas solā un ir izturējusi teju pusgadsimta laika pārbaudi. Filmā patiesi un ar kārtīgu humora devu tiek atspoguļota spilgtā četrdesmitgadnieku krīze un visas personiskās atklāsmes, par kurām grūti runāt pat draugu lokā.

Vienu no filmas galvenajiem varoņiem atveido Ainārs Ančevskis, kura tēls ir no dzīves nogurusi ģimenes galva, kurš nespēj pārdzīvot to, ka viņa dzīve ir kļuvusi par rutīnu.

Grupas “Dzelzs Vilks” mūziķis Juris Kaukulis ir mūžīgi jaunais rokeris, kuram pielūdzējas ir visās aizkulisēs, tomēr pats viņš nespēj izveidot pilnvērtīgas attiecības.

Savukārt trešo draugu, kuru atveido Imants Strads, nesen pametusi sieva, tādējādi iedragājot viņa vīrieša pašpārliecinātību.

Komēdijas "Klases salidojums" Rīgas pirmizrāde

2019. gada 18. februārī kinoteātrī "Splendid Palace" notika režisora Andreja Ēķa jaunās komēdijas "Klases salidojums" Rīgas pirmizrāde.

gallery icon

“Klases salidojumā" piedalās arī tādi iemīļoti aktieri kā Ieva Puķe, Mārtiņš Egliens, Mārtiņš Meiers un daudzi citi.