foto: Dutch Press Photo/WENN.com/Vida Press
Megana Mārkla plāno dabiskas dzemdības ar dūlu un akupunktūru
Megana Mārkla.
Slavenības
2019. gada 19. februāris, 08:08

Megana Mārkla plāno dabiskas dzemdības ar dūlu un akupunktūru

Jauns.lv

Zinātāji apgalvo, ka Saseksas hercogiene Megana šobrīd darot visu, lai sagatavotos dabiskām dzemdībām.

Žurnāls „Vanity Fair” informē, ka prinča Harija sieva Saseksas hercogiene Megana gatavojas bērniņa dzimšanai kā fiziski, tā garīgi un emocionāli. Viņa pielieto akupunktūru, apgūst dabisku dzemdību norisei nepieciešamās prasmes, kā arī esot nolīgusi dūlas pakalpojumus.

Megana esot izvēlējusies apgūt metodi, ko dēvē par hipno dzemdniecību. To pielietojusi arī Kembridžas hercogiene Ketrīna.

Tās mērķis ir mazināt sāpes un dzemdību ilgumu ar dziļas elpošanas, relaksācijas un vizualizācijas palīdzību. Zinātāji apgalvo, ka hercogiene Ketrīna šo dzemdniecības tehniku praktizējusi, laižot pasaulē visus trīs savus bērnus.

Megana Mārkla vienmēr glāsta savu grūtnieces vēderiņu

gallery icon
30

Taču Meganas gatavošanās bērna nākšanai pasaulē ar to vēl nebeidzas. Runā, ka prinča Harija sieva pēdējā grūtniecības trimestrī regulāri apmeklē slavenību iecienīto akupunktūras speciālistu Rosu Barru.

„Megana veic regulārus akupunktūras seansus, kas palīdz viņai nomierināties un atslābināties. Šī procedūra nāk par labu asins cirkulācijai un dzemdes labākai apasiņošanai. Viņa plāno izmantot akupunktūru līdz pat dzemdību dienai,” kāds zinātājs norādījis izdevumam „Vanity Fair”.

foto: REX/ Vida Press

Megana arī esot nolīgusi dūlu, kas palīdz viņai gatavoties dzemdībām un uzraudzīs bērna nākšanu pasaulē, kad šis brīdis būs pienācis.

Britu lielākais tabloīds „The Sun” rakstīja, ka hercogiene nolīgusi dūlu, vārdā Lorēna Miškona, taču izdevums „Vanity Fair” apstrīd šīs speciālistes aizrunāšanu. Ja Megana patiešām būs slēgusi līgumu ar dūlu, viņa būs pirmā sieviete britu karaļnamā, kas izvēlējusies šīs speciālistes palīdzību, – apliecina „The Sun”.

foto: ENT / SplashNews.com/ Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla jau pēc dažiem mēnešiem būs vecāki savam pirmdzimtajam.

Neraugoties uz visiem sagatavošanās darbiem, ir svarīgi atcerēties, ka arī tie nesniedz garantiju, ka dzemdības norisināsies tieši tā, kā ieplānots.

„Mums vajadzētu atcerēties, ka arī karaļnama pārstāvji ir cilvēki,” izdevumam „Town & Country” apliecinājis karaļnama komentētājs Dankans Larkombs, kurš sarakstījis biogrāfisku grāmatu par princi Hariju. „Līdzīgi kā ļoti daudzas māmiņas pirms viņas, Megana visticamāk vēlas dabiskas dzemdības, un būt brīnišķīgi, ka tās būtu galā dažu minūšu laikā.”

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

„Taču, kā ikkatra topošā māmiņa, viņa nevarēs kontrolēt procesu, to darīs viņas ķermenis... Tas, ka viņa gatavojas laist pasaulē troņmantinieku, ne ar ko neatšķiras. Arī viņa ir tikai cilvēks. Topošā māmiņa. Mazulim pašam ir savu plāni par to, cik viegli vai sarežģīti noritēs dzemdības.”

foto: PPE/Sipa USA/ Vida Press