foto: Publicitātes
Rīgas "Dinamo" hokejists Majone kopā ar "Laime Pilnīga" iedzied viņu "Supernovas" dziesmu
"Dziedāt ir daudz grūtāk, nekā spēlēt hokeju!“ atzīst Majone.
Slavenības
2019. gada 18. februāris, 11:17

Rīgas "Dinamo" hokejists Majone kopā ar "Laime Pilnīga" iedzied viņu "Supernovas" dziesmu

Jauns.lv

”Winter Ice Break 2019” spēles starplaikā starp Rīgas „Dinamo“ un Minskas „Dinamo“ klātesošie hokeja fani tika patīkami pārsteigti ar video, kurā Rīgas ”Dinamo” aizsargs Metjū Majone kopā ar rokgrupu ”Laime Pilnīga” izpildīja dziesmu ”Awe”.

„Tas bija aizraujoši - uzstāties ar profesionāliem mūziķiem no Latvijas -, tomēr teikšu atklāti, tas ir daudz grūtāk, nekā spēlēt hokeju!“ atzīst Majone.

Ideja par kopā izpildāmu dziesmu grupas ”Laime Pilnīga” dalībniekiem radusies, ieraugot hokejistu izpildām dziesmu pirms KHL "Visu zvaigžņu" spēles šī gada janvārī: ”Tas bija pārsteiguma moments, kas mūs ilgu laiku neatsāja vienaldzīgus, mēs visi esam Rīgas ”Dinamo” fani."

"Mums nebija pārliecības, ka saspringtajā spēļu grafika laikā izdosies gūt atsaucību no spēlētāja un "Dinamo" vadības, tāpēc bijām ārkārtīgi priecīgi, saņemot pozitīvu atbildi. Tā bija neaizmirstama un unikāla pieredze. Kaut mēs spēlētu hokeju tik labi, kā Majone dzied!” saka grupas dalībnieki.

Ar dziesmu "Awe" grupa "Laime Pilnīga" šogad piedalījās arī konkursā "Supernova 2019", iekļūstot finālā, kur ierindojās trešajā vietā, piekāpjoties vien konkursa veterānam Markusam Rivam un uzvarētājiem "Carousel".