foto: Publicitātes
Soctīklos satraucas par Marku Rivu, kuram jau sesto (!) reizi neizdodas tikt uz Eirovīziju
Uzvarēt vietējo mazo "Eirovīziju" Rivam nesanāk jau sesto gadu.
Trakā pasaule
2019. gada 17. februāris, 01:10

Soctīklos satraucas par Marku Rivu, kuram jau sesto (!) reizi neizdodas tikt uz Eirovīziju

Astrīda Bomis

Jauns.lv

Lai gan masīvā tautas mīlestības kampaņā neoficiāli valdīja "vienošanās" beidzot uz Eirovīziju aizsūtīt Marku Rivu, arī šogad viņam tas nav izdevies. Nācija, uzzinot tautas balsojuma rezultātus, sociālajos tīklos pat neapspriež uzvarētājdziesmu, bet gan Rivas bēdīgo situāciju.

Lai gan "Supernovā" uzvarēja duets "Carousel" ar dziesmu "That night", sociālajos tīklos par šo priekšnesumu diskusiju nav. Kam paticis, kam ne tik ļoti, tomēr pret balsojuma līderi lielu iebildumu nav. Citādāk ir ar otrās vietas ieguvēju Marku Rivu - viņa uzstāšanās tika apspriesta daudz un dikti, galvenokārt tāpēc, ka liela daļa TV skatītāju vēlēja Rivam uzvaru - vienkārši tāpēc, lai beidzas viņa nemitīgie centieni nokļūt Eirovīzijā.

Riva šogad uzstājās ar dziesmu "Yo make me so crazy". Daudzi nespēja atrast nekādas atšķirības ar sešos iepriekšējos gados viņa piedāvātajām dziesmām. Tās visas skanot vienādi un atmiņā ne ar ko nepaliek, norāda soctīklotāji. Vienlaikus cilvēki ar labu vārdu vērtē Rivas uzcītību un neatlaidību ceļā uz atzinību. Soctīklotāji paredz, ka Rivas tēls "Supernovā" zibēs vēl nākamos 20 gadus vai vismaz līdz reizei, kad viņam tomēr beidzot izdosies:

Neraugoties uz smīkņām, lielu atbalstu Rivam sniegusi iepriekšējā "Supernovas" uzvarētāja Laura Rizzotto", kura lepojas ar sava drauga priekšnesumu: 

Jau vēstījām, ka šogad "Supernovā" laurus plūca duets "Carousel", otrajā vietā atstājot Marku Rivu.

"Supernovas 2019" fināls, kurā par uzvarētāju kļuva duets "Carousel"

gallery icon
263