foto: Rojs Maizītis
Sportistu menedžeris Edgars Buļs sapelnījis naudu savam sapņu "Porsche"
Edgars Buļs apsvēris visus par un pret, aprēķinājis finanses un tad arī veicis pirkumu.
Slavenības
2019. gada 17. februāris, 07:20

Sportistu menedžeris Edgars Buļs sapelnījis naudu savam sapņu "Porsche"

Žurnāls "Kas Jauns"

„Esmu patiešām ļoti daudz strādājis, lai kaut ko tādu beidzot varētu atļauties,” teic pazīstamais sporta menedžeris, TV kanāla "Best4SportTV" sporta komentētājs Edgars Buļs, kas nu pārvietojas ar sportisko "Porsche Panamera GTS" auto.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Rojs Maizītis
Edgars ir menedžeris titulētajiem pludmales volejbolistiem Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam, kā arī tenisa zvaigznei Aļonai Ostapenko.

Edgars ir menedžeris titulētajiem pludmales volejbolistiem Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam, kā arī tenisa zvaigznei Aļonai Ostapenko. Un tieši saistībā ar viņu Buļs iegādājies jaudīgo "Porsche", ko var atpazīt pēc Edgara jau sen lietotās automašīnu numurzīmes, ko rotā viņa iniciāļi.

„Kad Aļonai sākās sadarbība ar "Porsche" pārstāvjiem Latvijā SIA "Baltijas sporta" auto, arī man šīs sadarbības ietvaros bija iespēja notestēt vairākas "Porsche" automašīnas, tostarp "Panamera". Man šis modelis ļoti, ļoti iepatikās, tāpēc sāku apdomāt tāda auto iegādes iespējas,” žurnālam "Kas Jauns" paskaidro Edgars Buļs, stāstot, ka apsvēris visus par un pret, aprēķinājis finanses un tad arī veicis pirkumu.

foto: Rojs Maizītis
„Bērnībā pat iedomāties nevarēju, ka kādreiz braukšu ar "Porsche"!" atklāj Buļs.

Vai šis ir Edgara sapņu auto? „Bērnībā pat iedomāties nevarēju, ka kādreiz braukšu ar "Porsche"! Bet nu var teikt, ka vairāku veiksmīgu apstākļu sakritības un arī cītīgi paveikta darba dēļ man ir šāda mašīna. Tā nu sanāca, ka man bija iespēja šo modeli notestēt, un es tajā iemīlējos,” atzīstas Buļs, kam pēc ilgstošiem meklējumiem izdevies atrast automašīnu par pieejamu cenu: „Pirkums izdarīts ar prātu. Turklāt tā jau nav pilnīgi jauna automašīna.”

foto: Rojs Maizītis
Vai Edgars Buļs nebaidās ar šādu šiku auto braukt pa bedrainajām Rīgas ielām? „Tagad jau esmu pieradis, bet sākumā patiešām baidījos, ka tikai kaut kas nenotiek. Jābrauc ar prātu, nevis jāizrādās. Ar prātu šādu mašīnu izvēlējos un nu ar prātu arī braucu,” atbild sportistu menedžeris un sporta komentētājs.

Edgara Buļa izvēlētais "Porsche Panamera GTS" ir sportisks, bet tajā pašā laikā arī ļoti praktisks un ērts auto, jo tas lepojas ne tikai ar dinamisku gaitu, bet arī ar plašu salonu un iespaidīgu – 500 litrus ietilpīgu – bagāžnieku. Šādam "Porsche" modelim ir 4,8 litru V8 dzinējs, tā 440 zirgspēku jaudīgais motors spēj parūpēties, lai automašīna ātrumu 160 kilometri stundā uzņemtu 9,6 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 292 kilometri stundā. Cena? Piemēram, 2013. gada izlaiduma automašīnu var iegādāties par 55 000 eiro.