foto: Publicitātes
FOTO: ar limuzīnu un sarkano paklāju Valmierā svin Ēķa jaunās komēdijas “Klases salidojums” pirmizrādi
Sarkanais paklājs
2019. gada 15. februāris, 13:40

FOTO: ar limuzīnu un sarkano paklāju Valmierā svin Ēķa jaunās komēdijas “Klases salidojums” pirmizrādi

Jauns.lv

14. februāra vakarā Valmieras kinoteātrī “Gaisma” svinīgi tika prezentēta Andreja Ēķa jaunā spēlfilma “Klases salidojums”, ko noskatījās arī pašas komēdijas zvaigznes.

Pirmizrāde Valmierā norisinājās ar Rīgas prezentācijām raksturīgu spozmi – netrūka ne izritināta sarkanā paklāja, ne limuzīna un dzirkstošu dzērienu.

Filmas “Klases salidojums” pirmizrāde Valmierā

2019. gada 14. februāra vakarā Valmieras kinoteātrī “Gaisma” svinīgi tika prezentēta Andreja Ēķa jaunā spēlfilma “Klases salidojums”, ko noskatījās arī ...

gallery icon
41

Kamēr filmas autors Andrejs Ēķis pirmizrādes viesiem sūtīja virtuālus sveicienus no Indijas, vakara vadīšanu uzņēmās divi no komēdijas galveno lomu atveidotājiem – Valmieras Drāmas teātra aktieris Imants Strads un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis.

Komēdija, kurā lomās iejūtas pazīstami aktieri - Ainārs Ančevskis, Imants Strads, Elīna Vāne, Ieva Puķe, Mārtiņš Egliens, Mārtiņš Meiers -, kā arī mūziķis, grupas “Dzelzs vilks” solists Juris Kaukulis, humorpilnā gaisotnē apspēlē tā saucamo četrdesmitgadnieku krīzi.

Aktieris Ainārs Ančevskis iejūtas no dzīves noguruša ģimenes galvas, kurš nespēj pārdzīvot to, ka viņa dzīve ir kļuvusi par rutīnu, lomā. Juris Kaukulis atveido mežonīgu rokeri ar kaislīgām pielūdzējām katra koncerta aizkulisēs, kurš pats tomēr nespēj izveidot pilnvērtīgas attiecības. Savukārt trešo draugu, kuru attēlo Imants Strads, tikko ir pametusi sieva.

Komēdijas “Klases salidojums” filmēšanas aizkadri

No 14. februāra kinoteātros visā Latvijā būs skatāma filmu “Svingeri” un “Blēži” radošās komandas jaunākā komēdija “Klases salidojums”. Mēnesi pirms ...

gallery icon
27

Viņu draudzība ir izturējusi laika pārbaudi, un 25 gadus pēc skolas absolvēšanas viņi saņem ielūgumu doties uz klases salidojumu. Viņu tikšanās - tās ir jaukas atmiņas, veču vēlme palīdzēt viens otram, bet galvenais – tā ir neprātīga ballīte, kur viņus gaida trakas lietas.