foto: Publicitātes
FOTO: Alekss Silvers savu jauno dziesmu prezentē sarkanā ballītē
Mūzika
2019. gada 15. februāris, 12:22

FOTO: Alekss Silvers savu jauno dziesmu prezentē sarkanā ballītē

Jauns.lv

13. februārī “Laska bar” norisinājās dziedātāja Aleksa Silvera jaunās dziesmas “Laiks” prezentācija. Mākslinieks prezentēja dziesmu īpašā ballītē, kuru viesi apmeklēja sarkanā apģērbā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziedātāja Aleksa Silvera sarkanais tērps Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā radīja lielu neizpratni. Pats dziedātājs savu skatuves tērpu uzskata par veiksmīgu un kopš uzstāšanās tā iemīlējis sarkano krāsu, ka rīkoja īpašu sarkano uzvalku ballīti.

Aleksa Silvera dziesmas "Laiks" prezentācija

13. februārī “Laska bar” norisinājās dziedātāja Aleksa Silvera jaunās dziesmas “Laiks” prezentācija. Mākslinieks prezentēja dziesmu īpašā ballītē, kuru viesi apmeklēja ...

gallery icon
27

Viesi uz pasākumu ieradās sarkanos tērpos vai izmantojot kādu sarkanu apģērba gabalu savā stilā. Pats Alekss uz skatuves gan kāpa melnas krāsas apģērbā, jo uzskata, ka apkārt bija tik daudz sarkanā, ka viņam bija jāvelk kas cits, lai izceltos. Vakara vadītāja loma tika uzticēta pieredzējušajam pasākumu vadītājam Edgaram Toretto.

Slavenais Eirovīzijā redzētais uzvalciņš pasākumā ieņēma goda vietu - tas bija izvietots īpašā stendā un izrotāts ar sarkaniem baloniem.

Vakara svarīgākais brīdis bija jaunās dziesmas “Laiks” prezentēšana. Dziesmas vārdus sarakstījusi Diāna Lasinska, toties mūziku Alekss Silvers.

“Jaunā balāde ir par mīlestību, attiecībām un laika ietekmi uz jūtām. Ilgām pēc kā neaizsniedzama, bet ļoti vēlama. Emociju sprādziens, apzinoties, ka mīli, bet nespēj to cilvēku “aizsniegt”, laiks iet, tu ilgojies un iekšēji mīlestība “izdeg”,” skaidro Alekss.

Ballītes apmeklētāji ar aplausiem sagaidīja arī dziesmu “Fireworks”, kuras laikā dejoja un nebeidza līksmot.

Pasākuma neoficiālajā daļā mākslinieks kopā ar viesiem atcerējās labākos momentus no Eirovīzijas atlases, kā arī apsprieda sarkano krāsu, seksualitāti un veltīja laiku jaunā hīta slavēšanai.