foto: Rojs Maizītis
Valtera Frīdenberga draudzene iziet sabiedrībā ar meitenēm no "Putnu balles"
"Putnu balles" menedžere Anete Kalniņa un Valtera draudzene Kristīne.
Slavenības
2019. gada 12. februāris, 14:20

Valtera Frīdenberga draudzene iziet sabiedrībā ar meitenēm no "Putnu balles"

Jauns.lv

Pagājušajā nedēļā restorāna "Hercogs" atklāšanā Ādažos viesojās vairāki grupas "Putnu balle" dalībnieki. Kā zināms, šīs grupas sastāvā muzicēja arī pirms nepilniem četriem mēnešiem viņsaulē aizgājušais Valters Frīdenbergs. Un nu pēc ilgāka pārtraukuma sabiedrībā kopā ar "Putnu balli" izgājusi Valtera draudzene Kristīne Paegle.

Mūziķis un TV raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs mūžībā devās 2018. gada 17. oktobrī, zaudējis cīņu ar vēzi. Draudzene Kristīne kopā ar mīļoto bija un viņu atbalstīja līdz Valtera pēdējam dzīves mirklim.

Pēc Valtera aiziešanas mūžībā Kristīne saglabājusi labas attiecības ar viņa kolēģiem no "Putnu balles". Un, kā runā, tieši Kristīne uzņēmusies rūpes par Valtera pelnu izkaisīšanu. Frīdenbergs mūža nogalē ļoti vēlējies vēlreiz aizceļot uz Portugāli, taču slimības dēļ tas nav izdevies.

Tāpēc nolemts, ka tieši Portugālē viņa pelni tiks kaisīti okeānā, un tagad tiekot plānots, kad īsti tas varētu notikt, kad visa "Putnu balle" varētu savākties kopā, lai dotos šajā braucienā.

Nu kopā ar grupas dalībniekiem Kristīne paviesojusies arī Ādažos restorāna atklāšanas svinībās - viesu vidū bija gan viņa, gan "Putnu balles" dlībnieces Līva Kalniņa un Kristiāna Stirāne, gan grupas menedžere Anete Kalniņa.

Atvadas no Valtera Frīdenberga

Rīgas krematorijā pēdējā gaitā šodien pavadīts mūziķis Valters Frīdenbergs, kas pagājušajā nedēļā aizgāja viņsaulē, zaudējis cīņu ar vēzi.

gallery icon
231