Vietējo slavenību izmisīgā cīņa ar liekajiem kilogramiem. Dažiem veicas
Slavenības
2016. gada 29. decembris, 05:26

Vietējo slavenību izmisīgā cīņa ar liekajiem kilogramiem. Dažiem veicas

Jauns.lv

2016. gadā daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis veiksmīgi atbrīvojušies no liekajiem kilogramiem. Kā tas izdevies? Skaidrs, ka ierastākās lietas ir – mazāk rīt un kausēt taukus sportojot. Lūk, sabiedrībā zināmu ļaužu ieteikumi! Varbūt kāds arī noder.

Paukštello nomet 8 kg

Dailes teātra aktieris Jānis Paukštello (65) šogad kļuvis par astoņiem kilogramiem vieglāks un jūtas aizvien labāk.

„Kopš augusta vidus zaudēju liekos kilogramus,” gandarījumu pauž Jānis. Viņš atzīst, ka visu mūžu cīnās ar svara problēmām. „Tā man ir iedzimta lieta – mana mamma ir bumbulītis, tēvs arī visai drukns. Līdz ar to slaids būt nemaz nevaru. Bet, kad kāja „pielika pie vietas”, mazkustīguma dēļ ne pa jokam pieņēmos svarā,” atgādina Paukštello, kurš jau ilgāku laiku cīnās ar sarežģītu potītes izmežģījumu.

Savu ķermeni un garu skatuves mākslinieks stiprina, nododoties fiziskām aktivitātēm. „Kad nav sniega un ledus, eju nūjot. Ar ortopēdisko zābaku varu iet ļoti ātri. Skaidrs, ka skriet gan vairs nekad neskriešu, tomēr piecus sešus kilometrus ātrā solī varu nostaigāt,” tā Jānis.

Aktieris teic, ka ir mēģinājis sevi disciplinēt arī ar diētām. „Kad gribu, varu to izdarīt. Bet pašlaik ir ziema, un salā ir grūti neēst kārtīgu ēdienu. Turklāt arī mana sieva Elīna ļoti gardi gatavo. Kā lai atturas?”


Paukštello regulāri apmeklē peldēšanas nodarbības. „Divus kilometrus varu nopeldēt pusotrā stundā. Mēs, pensionāri, daudzi tur ejam, mums ir arī atlaides un lētāk sanāk. Jānis Streičs nāk, Boriss Rezņiks arī, esam vesela pensionāru mafija. Tur jau arī nāriņas peld, bet savai kundzei Elīnai saku: „Man nav, ko tur skatīties, jo viss skaistums man ir pieejams mājās!” Porno es neskatos, bet mums ir „Playboy” kanāls, kur plikumus gan nerāda, bet smukas meitenes varu pavērot,” joko Paukštello.

Nākamā lapa: „Lauku sētas” Evija gadā zaudē 41 kg