foto: AP/Scanpix
Modele Džidžī Hadida atkāj, kā Laimas slimība ietekmējusi viņas ģimeni
Džidžī Hadida.
Slavenības
2019. gada 10. februāris, 20:43

Modele Džidžī Hadida atkāj, kā Laimas slimība ietekmējusi viņas ģimeni

Jauns.lv

Amerikāņu modele Džidžī Hadida (23) žurnālam "Elle" atklājusi, kā Laimas slimība padarījusi viņu neatkarīgu. Ar bīstamo slimību inficējušies modeles tuvākie cilvēki - viņas māte Jolanda (55), māsa Bella (22) un arī brālis Anvars (19).

"Mani padarīja ļoti stipru un neatkarīgu tas, ka trīs ģimenes locekļi slimoja ar šo slimību," intervijā atklāj modele. "Mana māte citreiz nespēja braukt vai pat piecelties no gultas, tāpēc man nācās jaunāko brāli vest uz skolu, vai arī gatavot pusdienas."

foto: REUTERS/SCANPIX
Bella Hadida un Džidžī Hadida ar māti Jolandu.

Tāpat modele atklāj, ka savulaik jutusies ļoti vainīga par to, ka vienīgā bijusi vesela. "Mani vajāja vainas sajūta, jo es vienīgā ģimenē nezināju, kā tas ir, samierināties ar šīs slimības sekām," stāsta Džidžī. "Ir grūti, kad taviem tuvākajiem sāp un tu nezini, kā palīdzēt."

Meitene centusies darīt visu, lai savus mīļos atbalstītu un būtu viņu stiprais plecs.

foto: AFP/Scanpix
Bella Hadida un Džidžī Hadida ar māti Jolandu.

Zināms, ka Džidžī māte, bijusī modele Jolanda, ar Laimas slimību cīnās vairākus gadus. Sievieti infekcija piemeklējusi smagā formā un viņa regulāri savus atbalstītājus informē par savu cīņu ar bīstamo slimību.

Laimas slimība ir sistēmiska slimība, kas izplatās ar ērču starpniecību. Ja slimību diagnosticē pārāk vēlu, tā var pāriet vēlīnā infekcijas stadijā, kas var izpausties arī kā hronisks artrīts.

Bella Hadida ikdienā un modes skatē

Bella Hadida ir viena no „Victoria’s Secret” modelēm. Arī brīvdienās viņai patīk izradīt nevainojamo figūru miniatūros bikini un fotogrāfijas publiskot ...

gallery icon

Jolandas Hadidas māja

Jolandas Hadidas māja.

gallery icon