foto: Publicitātes foto
Līams Nīsons melnā humora kriminālkomēdijā
Līams Nīsons filmas sižetā alks atriebt sava dēla nāvi.
Kino
2019. gada 8. februāris, 13:39

Līams Nīsons melnā humora kriminālkomēdijā

Karlīna Timofejeva

Šo piektdien, 8. februārī uz lielajiem ekrāniem Latvijā sāk izrādīt asa sižeta trilleri ar skarba humora elementiem “Visi gali sniegā” (Cold pursuit), kurā galveno lomo atveido “Oskara” balvas ieguvējs Līams Nīsons.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Filma “Visi gali sniegā” ir par sniega tīrīšanas mašīnas šofera Nelsa Koksmena atriebību. Klusā ģimenes dzīve sniegotā kūrorta pilsētiņā sagrūst dienā, kad viņa dēls iet bojā noslēpumainos apstākļos. Uzskatīdams, ka dēla nāvē vainojams ietekmīgais narkodīleris Vikings, Nelss sāk īstenot iecerēto atriebi. Vikinga dīleri “pazūd” viens pēc otra, bet Nelss no godājama pilsoņa kļūst par aukstasinīgu slepkavu.

Gaumīgs melnais humors apvienojumā ar nerimstošu spriedzi ir pamatelementi norvēģu režisora Hansa Pētera Molanda trillerim “Visi gali sniegā”, kas ir rimeiks paša Molanda 2014. gadā, Norvēģijā tapušajai komēdijdrāmai “Iznīcināšanas kārtībā” (In Order of Disappearance).

Kadri no filmas "Visi gali sniegā"

Šo piektdien, 8. februārī uz lielajiem ekrāniem Latvijā sāk izrādīt asa sižeta trilleri ar skarba humora elementiem “Visi gali sniegā” ...

gallery icon
55

Slavenais īru-amerikāņu aktieris Līams Nīsons ir ticis nominēts Amerikas Kinoakadēmijas balvai, BAFTA kino balvai un trim Zelta Globusa balvām. Gandrīz 45 gadus ilgās karjeras laikā Nīsons ne reizi vien atveidojis galvenos varoņus asa sižeta filmās, iespējams, cīņas sparu un vēlmi izglābt pasauli viņš guvis no agrā jaunībā piedzīvotā asiņainā Ziemeļīrijas konflikta laikā.

Līdztekus Līamam Nīsonam filmā piedalās “Oskara” balvas nominante Lora Derna (“Mežone”), Emija Rosama (“Operas spoks”), Toms Beitmens (“Slepkava Austrumu ekspresī”) un daudzi citi lieliski aktieri.

Kriminālkomēdijas “Visi gali sniegā” reklāmas rullītis: