foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Dziedātājai Pinkai piešķirta zvaigzne Holivudas Slavas alejā
Dziedātāja Pinka jeb P!nk.
Slavenības
2019. gada 8. februāris, 07:46

Dziedātājai Pinkai piešķirta zvaigzne Holivudas Slavas alejā

Jauns.lv

Dziedātājai Pinkai, kuru fani pazīst kā P!nk, pirms pāris dienām piešķirta sava zvaigzne Holivudas Slavas alejā.

Dziedātājai Pinkai piešķir zvaigzni Holivudas Slavas alejā

gallery icon
28

Dziedātāja Pinka, īstajā vārdā Ališa Beta Mūra, savu karjeru uzsāka kā viena no meiteņu grupas „Choice” dalībniecēm. Tas notika tālajā 1995. gadā.

Šī grupa ne tuvu neiemantoja tādu popularitāti kā britu meiteņu apvienība „Spice Girls”, taču Ališā potenciālu saskatīja ierakstu kompānija „LaFace Records” un piedāvāja noslēgt līgumu kā solo māksliniecei.

foto: Matt Baron/REX/ Vida Press
Uz svinīgo ceremoniju mūziķe ieradās kopā ar vīru, bijušo motosportistu Keriju Hārtu un abiem bērniem – meitu Vilovu un dēlu Džeimsonu.

2000. gadā iznāca Pinkas debijas albums „Can’t Take Me Home”. Tas Amerikas Savienotajās Valstīs saņēma dubulta platīna statusu un divas dziesmas no tā sasniedza prestižā „Billboard Hot 100” labāko desmitnieku.

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu.

gallery icon
28

Pinka savas karjeras laikā saņēmusi neskaitāmas godalgas un 2006. gadā uzstājusies arī Rīgā. Taču bija jāpaiet nepilniem 19 gadiem, lai viņai piešķirtu pašai savu zvaigzni Holivudas Slavas alejā. Uz svinīgo ceremoniju mūziķe ieradās kopā ar vīru, bijušo motosportistu Keriju Hārtu un abiem bērniem – meitu Vilovu un dēlu Džeimsonu.

Pinka ar vīru un meitu MTV video mūzikas balvu vakarā

Uz MTV video mūzikas balvu ceremonijas vakaru dziedātāja Pinka ieradās kopā ar vīru motobraucēju Keriju Hārtu un sešus gadus veco ...

gallery icon
25

Dziedātāja Pinka ar ģimeni

Dziedātājas Pinkas un viņas vīra motobraucēja Kerija Hārta ģimenē aug divi bērni – meita Vilova Seidža un dēls Džeimsons Mūns.

gallery icon
36