foto: Foto: Mārtiņš Ziders
"A kas tev par daļu, vecā intrigante?" - Kivičs metas skaidrot attiecības arī ar Lindu Mūrnieci
2019. gada 31. janvāris, 23:30

"A kas tev par daļu, vecā intrigante?" - Kivičs metas skaidrot attiecības arī ar Lindu Mūrnieci

Jauns.lv

Tautā apspriestākais muzikants Andris Kivičs trešdienas vakarā sociālajā tīklā "Twitter" nedaudz saērcināja bijušo iekšlietu ministri, tagad viesnīcnieci Lindu Mūrnieci. Tas viņai rūgti atspēlējies dienu vēlāk, liecina Kiviča tvitera ieraksti ceturtdienas vakarā.

Linda Mūrniece savā tvitera lentā ievietoja linku uz kāda portāla rakstu, kurā Kivičs pasaka to, ko domā par Andri Buli - aktieri, ar kuru kopā trīs gadus it kā bijusi viņa mīļotā sieviete Liene Skulme. Mūrniece Kiviča izrunāšanos par Buli nodēvējusi par nevīrišķīgu rīcību, uz ko no Kiviča saņēma atbildi: "A kas tev par daļu, vecā intrigante?" 

Šis Kiviča tvīts izsauca visai lielu popularitāti tvitera lietotāju pulkā. Taču tikai diennakti pēc tam Kivičs paskaidroja, kāpēc tik nepieklājīgi izteicies. Viņš pats apzinās, ka izpaudies asi, taču tam esot pamats. Lietas būtība vedot uz Mūrnieces ieilgušo nepatiku pret Kiviču. Tā tāda esot bijusi jau kopš 2006.gada. Taču laikā, kad Kivičs vadīja raidījumu "Rampas ugunis" un Mūrniece tur viesojās, viņas viedoklis esot mainījies. Bet nu atkal ķengas. Kivičs secina, ka Mūrnieces īgnuma pamatā varētu būt greizsirdība pret skaistām sievietēm, vēl vairāk - viņa rīcībā esot informācija, ka Mūrniece organizējusi melnā PR kampaņas pret "dažām par sevi smukākām sievietēm".

Kivičs arīdzan pauž, ka Mūrniecei ir saspringums un viņai vajagot prasmīgu vīrieti:

Jau vēstīts, ka ziņkārīgākā tautas daļa nu jau trešo mēnesi seko līdzi Kiviča mīlas sāgai - muzikants pameta savu trešo sievu ar diviem bērniem, jo iemīlējās "pa īstam". Kivičs un viņa mīļotā Liene Skulme grasās pamest Latviju, nespējot izturēt šeit valdošo spriedzi un nemīlestību. Lai tas varētu notikt sekmīgi, pāris izsludinājis aizbraukšanas tūri, par kuru sīkāk ziņoja jestrā feisbuka tiešraidē pagājušajā piektdienā: