foto: no privātā arhīva
Ko tik neizdarīsi 100 eiro dēļ - Kaspars Breidaks pakļaujas Ralfa Eilanda izaicinājumam un ākstās radio ēterā
Kaspars Breidaks ir "Radio SWH" rīta šova "Tik Tik Tik" balss.
Slavenības
2019. gada 31. janvāris, 15:55

Ko tik neizdarīsi 100 eiro dēļ - Kaspars Breidaks pakļaujas Ralfa Eilanda izaicinājumam un ākstās radio ēterā

Jauns.lv

Radio balss un improvizācijas teātra aktieris Kaspars Breidaks, atsaucoties mūziķa Ralfa Eilanda izaicinājumam, viegli, ātri un nesāpīgi nopelnījis simts eiro - "Radio SWH" ēterā pasakot to, ko Ralfs viņam licis.

Aizvadītās nedēļas nogalē Breidaks izaicināja tobrīd dziesmu konkursa "Supernova 2019" žūrijā sēdošo Eilandu, tviterī ierakstot: "50€ Tavi, ja tiešraides laikā pateiksi: “2009. gads piezvanīja - viņš grib savas džinsas atpakaļ.”"

Pēc dziedātājas Samantas Tīnas un viņas pavadošā kolektīva priekšnesuma Eilands to arī pateica, tā nopelnot 50 eiro.

Un nu savam izaicinātājam "atriebies", samaksājot simtnieku. "100EUR no manis, ja šīs dienas ēteru beigsi ar frāzi “Mani sauc Kaspars Breidaks un man dzīvē svarīgas ir 3 lietas — slava, nauda un vecenes!”," tā tviterī ierakstīja Eilands, pieprasot Breidakam "Radio SWH" ēterā atskaņot arī Brūsa Springstīna dziesmu "Born In The U.S.A.".

Breidaks saņēmās, to arī izdarīja un nu no Eilanda viņam pienākas simts eiro. Tviterī gan radio balss pavēstīja, ka Ralfu tagad "mazliet ienīstot".

"Vislabāk iztērētie 100EUR šogad!" priecājās Ralfs.

Sarunai pievienojies mūziķis Lauris Reiniks, norādot, ka Kaspars tagad varēs nedēļas nogalē labi uzdzīvot, bet Ralfam jāgaida - kāds nu viņam būs izdomāts izaicinājums "Supernovas" otrajā pusfinālā.

Un dziedātājai Martai Kukarānei jau ir versija, ko Eilandam varētu likt darīt.