foto: Vida Press
Fani trin mēles: dziedātājs Liams Peins uzsācis flirtu ar krietni vecāko supermodeli Naomi Kempbelu
dziedātājs Liams Peins uzsācis flirtu ar krietni vecāko supermodeli Naomi Kempbelu.
Slavenības
2019. gada 20. janvāris, 12:08

Fani trin mēles: dziedātājs Liams Peins uzsācis flirtu ar krietni vecāko supermodeli Naomi Kempbelu

Jauns.lv

Pēc šķiršanās no Šerilas Loidas (35) bijušais angļu popgrupas "One Direction" dalībnieks Liams Peins (25) aktīvi izmanto brīvā puiša statusu, ik pa laikam flirtējot ar dāmām. Vēl pirms dažiem mēnešiem Peins atstāja divdomīgu ziņu zem kādas Kortnijas Kardašjanas (39) bildes, savukārt nu viņš uzsācis flirtu ar britu supermodeli Naomi Kempbelu (48).

Pagājušā gada vasarā piedzīvotā šķiršanās no Šerilas Loidas puiša pašapziņu nemaz nav iedragājusi. Kādā novakarē viņš uzsācis pavisam atklātu flirtu ar gandrīz divas reizes par viņu vecāko Kempbelu.

Šerila un Laiems Peins

Bijušās meiteņu grupas „Girls Aloud” dziedātāja Šerila un bijušais puišu grupas „One Direction” dziedātājas Laiems Peins savas romantiskās attiecības publiski ...

gallery icon
10

"Perfekcionisms personā. Neskaties uz mani ar tādām acīm," zem modeles bildes, komentāru papildinot ar skūpstu un ziediem, izteicies Peins. Par perfektu puisis nodēvējis kādu Naomi uzņemtu pašbildi, kurā sieviete atrāda jauno matu griezumu.

View this post on Instagram

Pre show ✖️✖️ @louisvuitton 🖤

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Komentāru ātri vien pamanījuši dziedātāja kvēlākie fani, neslēpjot divējādo attieksmi pret puiša centieniem savaldzināt slaveno modeli. "Pagaidi, ko? Kas notiek? Nekad miljons gadu laikā es nebūtu iedomājusies, ka Liams un Naomi varētu būt kopā," daudzi ir neizpratnē, kamēr citi jau iedomājas interesanto pārīti kopā: "Tuvojas LAOMI!"

Naomi Kembpela dodas prom no ballītes Londonā

gallery icon
8

Jāteic, ka baumas pastiprinājusi arī pati Naomi, pie kādas dziedātaja bildes atstājot sirsnīgu komentāru. "Skaistā dvēsele," pie Liama bildes, kurā puisis lūkojas spogulī, jūsmo Naomi.

Liams Peins no sava bērna mātes Šerilas Loidas izšķīrās pagājušajā vasarā. Abi kopā pavadīja divarpus gadus un bērniņam šķiršanās laikā bija 19 mēneši.

Šerila un Laiems Peins Kannu kinofestivālā

Dziedātāja Šerila uz Kannu kinofestivālu devusies kopā ar savu jauno draugu, grupas „One Direction” dziedātāju Laiemu Peinu. Modes nama „Zuhair ...

gallery icon
9