foto: LETA
Kivičs pēkšņi atceļ Kuldīgas krogā ieplānotu koncertu
Tiem, kuri bija cerējuši 18.janvāra vakarā baudīt Kiviča mūziku Kuldīgā, savus plānus jāmaina.
Mūzika
2019. gada 18. janvāris, 12:10

Kivičs pēkšņi atceļ Kuldīgas krogā ieplānotu koncertu

Jauns.lv

Vien dienu pirms paredzētās uzstāšanās Kuldīgā mūziķis Andris Kivičs to atcēlis, neieslīgstot paskaidrojumos, kāpēc.

"Vakar vakarā pats mākslinieks to pateica un atvainojās - nevarēšot ierasties," portālu Jauns.lv informēja Kuldīgā populārā kroga "Bangert's" pārstāvji.

18.janvārī tur bija ieplānots Kiviča muzikālais vakars ar viņa mūziku un Eduarda Veidenbauma dzeju.  Uz šo vakaru bija saposušies visnotaļ daudz gājēju, taču koncerts atcelts. Tas nav ticis arī pārcelts, un uzņēmumā domā, ka tuvākajā laikā Kiviča koncerta pie viņiem nebūs.

"Protams, tāda viņa rīcība nav patīkama pēdējā brīdī atcelt koncertu, bet tā māksliniekiem var gadīties. Nekādi zaudējumi gan tālab mums neradīsies," paskaidroja "Bangert'ā". Krogā ieplānoti citi muzikālie vakari - tā, piemēram, 8.februārī uzstāsies Jānis Lūsēns un Zigfrīds Muktupāvels, bet 15.martā "Bangert'ā" viesosies Ieva Akurātere un Aivars Hermanis. Andra Kiviča uzstāšanās pārredzamā nākotnē nav plānota.

Jau vēstīts, ka mūziķis Kivičs kopā ar savu jauno sirdsmīļoto Lieni Skulmi šonedēļ izbrauca no Latvijas uz Berlīni, lai beidzot būtu, kā paši publiski pauda, "off no visa".

Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

gallery icon
16

Šī nav pirmā reize, kad fani paliek bez Kiviča un viņa domubiedra Reiņa Briģa koncertprogrammas "Eduardam Veidenbaumam - 151" baudīšanas. Nākamajā dienā pēc 13. Saeimas vēlēšanām Kivičs neieradās uz labdarības koncertu, kas bija rīkots dzejnieka Eduarda Veidenbauma muzeja "Kalāči" atbalstam.

Publiski saņēmis pārmetumus no komponista Guntara Rača, Kivičs pēcāk taisnojās, ka pēc vēlēšanām viņu piemeklējušas veselības likstas.

foto: Facebook