foto: REX/ Vida Press
Princis Harijs un hercogiene Megana devušies slepenā Jaungada ceļojumā
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Slavenības
2019. gada 4. janvāris, 10:17

Princis Harijs un hercogiene Megana devušies slepenā Jaungada ceļojumā

Jauns.lv

Kamēr vairums Jauno gadu sagaidīja. malkojot šampanieti un ar skūpstu vēlot viens otram laimīgu 2019. gadu, nav precīzas informācijas par to, kā gadu miju sagaidījusi britu karaliskā ģimene.

Runā, ka princis Viljams un hercogiene Ketrīna Jaungadu sagaidījuši vienkārši un gadu miju pavadījuši Anglijā, savukārt princis Harijs ar sievu Meganu esot devies noslēpumainā ceļojumā, par ko nevienu (lasi: plašsaziņas līdzekļus) nav informējis.

Portāla „The Daily Mail” rīcībā nonākusi informācija, ka pāris devies vienā no pēdējiem ārzemju ceļojumiem pirms dzemdībām, kas Meganai gaidāmas šā gada pavasarī.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon

Pērn Harijs un Megana jaungada brīvdienas esot pavadījuši Monako. Kāds no zinātājiem izdevumam norādījis, ka „Harijs un Megana bija kādā ļoti privātā un ļoti dārgā vietā. Montekarlo šajā gada laikā ir ballīšu centrs, runā, ka britu karaļnama pārstāvji no sirds izbaudījuši te savas brīvdienas. Par izklaidēm, iespējams, rūpējies princis Alberts, kurš ir labs Harija draugs”.

Hercogiene Megana un princis Harijs dodas uz princeses Eiženijas kāzām

gallery icon

Nav zināms, vai arī 2018. gada nogali Harijs un Megana izvēlējušies pavadīt Monako. Tā, kā par privātajiem brīvdienu braucieniem pāris cenšas neko publiski neizpaust, iespējams to, kāds bijis viņu jaungada ceļojuma galamērķis, tik drīz neuzzināsim.

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon

Megana Mārkla apmeklē Diānas māsasmeitas kāzas

Princis Harijs ar sievu Saseksas hercogieni Meganu apmeklēja māsīcas Sēlijas Makorkodeilas un Džordža Vudhausa kāzas. Sēlija ir Velsas princeses Diānas ...

gallery icon

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu oficiālie foto

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu oficiālie foto.

gallery icon