foto: Publicitātes
Kā ietaupīt 90 miljonus? Atlaist Džoniju Depu
"Karību jūras pirātu" jaunā filma būs bez Džonija Depa.
Slavenības
2019. gada 3. janvāris, 16:16

Kā ietaupīt 90 miljonus? Atlaist Džoniju Depu

Jauns.lv

Kinokompānija "Disney" sākusi plānot jauno "Karību jūras pirātu" sāgu un jau ietaupījusi 90 miljonus ASV dolāru, pavēstot, ka Džeka Sperova lomā vairs neredzēsim Holivudas zvaigzni Džoniju Depu.

"Disney" darbu pie jaunās - "Karību jūras pirātu" sāgas sestās filmas - scenārija uzticējusi Retam Rīzam un Polam Vernikam, kas sarakstījuši abas krietnu popularitāti ieguvušā komiksu ekranizējuma "Dedpūls" daļas.

Džonijs Deps „Karību jūras pirātu” 2011. gadā iznākušajā filmā

gallery icon

Jau oktobrī paklīda runas, ka jaunajā "Karību jūras pirātu" filmā galvenā vērība būs kādai zobenu vicinošai dāmai, taču tad vēl nebija skaidrs, vai Džonijs Deps atkal parādīsies Džeka Sperova tēlā uz lielajiem ekrāniem. Nu kļuvis zināms, ka tomēr nē.

2017. gada filma "Karību jūras pirāti: Salazara atriebība" kases ieņēmumos sapelnīja teju 800 miljonus ASV dolāru. Protams, filma, kas izmaksāja 230 miljonus, peļņu tās veidotājiem atnesa krietnu, taču bija plānots, ka ieņēmumi varētu pārsniegt viena miljarda dolāru robežu. Arī kritiķi, kas līdz šim pret "Karību jūras pirātu" filmām attiecās itin cienīgi, "Salazara atriebību" metās nolīdzināt līdz ar zemi.

Džonija Depa spožākās lomas

Holivudas zvaigznes Džonija Depa spožākās lomas.

gallery icon

Nu "Disney" nolēmuši nopietni pieiet jaunākās filmas tapšanai, tāpēc noalgojuši scenāristus Retu un Polu, bet šķīrušies no Džonija Depa. Stāsta, ka "Salazara atriebības" likstās - tika kavēta filmēšanās, mainīts scenārijs - pie vainas bijis arī Deps. Un nav palīdzējusi arī beidzamo gadu "sliktā" publicitāte - aktiera skandalozā šķiršanās no sievas Amberas Hērdas un daudzās foto, kurās Deps redzams, pārmēru augstu novērtējis savu izturību pret alkoholu.

Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā

Aktieris Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā.

gallery icon

Protams, daļu no ietaupītajiem 90 miljoniem, ko algā esot saņēmis Deps, "Disney" nāksies iztērēt, nolīgstot jaunu galveno varoni. Un, kā mēļo, Redas lomai visnopietnāk tiekot apspriestas Dženiferas Lorensas un Emmas Stounas kandidatūras. Fanu aptaujās internetā gan itin pārliecinoši uzvar jaunā zvaigzne Deizija Ridlija.

Aktrise Deizija Ridlija

Aktrise Deizija Ridlija.

gallery icon