foto: Sputnik/Scanpix
Kauslīgais "Ekstrasensu cīņu" vadītājs Bašarovs atkal skandalējas - salauzis sievai degunu
Marats ar sievu.
Slavenības
2018. gada 28. decembris, 06:25

Kauslīgais "Ekstrasensu cīņu" vadītājs Bašarovs atkal skandalējas - salauzis sievai degunu

Jauns.lv

Atkal skandālā iekūlies populārā Krievijas TV šova „Ekstrasensu cīņas” vadītājs Marats Bašarovs - viņš esot pamatīgi iekaustījis sievu, kurai pat salauzis degunu.

Par to, ka noticis šāds incidents, kaimiņzemes medijiem pastāstījis Bašarova sievas Jeļizavetas brālis Fjodors. Viņa māsai esot lauzts deguns.

Marata Bašarova ģimenes dzīves ainiņas

Foto no krievu aktiera Marata Bašarova sievas Jeļizavetas "Instagram" profila.

gallery icon

Fjodors turklāt apgalvo - šī nav pirmā reize, kad Marats pret sievu pacēlis roku. Vēl pērn, kad pāra dēls Marsels bija pavisam maziņš, Jeļizaveta devusies ārstēt pamatīgi sasisto roku.

TV raidījumu vadītājs un aktieris Marats Bašarovs jau gadiem kaimiņzemes mediju uzmanības centrā nonāk ne tikai pateicoties savai profesionālajai darbībai, bet arī skandalozajiem izlēcieniem. Ne reizi vien pieķerts, vadām automobili reibinošu vielu ietekmē. Un Krievijas šovbiznesa vidē tiek dēvēts par hronisku alkoholiķi. Bašarovs pats reiz tā arī paziņojis: „Lai kļūtu par labu aktieri, nepieciešamas izturīgas aknas”.

Populārā TV šova „Ekstrasensu cīņas” vadītājs Marats Bašarovs

gallery icon

Tāpat savu iepriekšējo sievu Jekaterinu Bašarovs ne reizi vien esot iekaustījis. Abu laulība ilga vien gadu, taču tās laikā Jekaterina nonāca slimnīcā ar lauztu degunu. Tiesāties sieva toreiz nevēlējās, lai gan aktierim, kas Jekaterinai bija sagādājis vidēja smaguma miesas bojājumus, būtu draudējuši pat pieci gadi cietumā. Viņa apžēlojusies, jo nav vēlējusies uz tādu laiku šķirt Maratu no viņa desmitgadīgās meitiņas, kas dzimusi citās attiecībās.

Tie, protams, nav vienīgie incidenti, kuros Bašarovs iekūlies. Piemēram, reiz viņš lidostā pamanījās rupji nolamāt kādu policistu, kurš, aktrieprāt, pārāk lēni pārbaudījis pasažieru dokumentus. „Mani vajag atpazīt sejā!” – tas bijis pats pieklājīgākais no visa tā, ko Bašarovs uzkliedzis amatpersonai. Savukārt neilgi pirms šī atgadījuma piedzēries Bašarovs kopā ar olimpisko čempionu daiļslidotāju Alekseju Jagudinu sarīkoja kautiņu pie kāda restorāna pašā Maskavas centrā.

Arī savulaik viesojoties Rīgā, Bašarovs pamanījās izcelties. Kad 2010. gadā tirdzniecības centrā „Riga Plaza” notika seriāla „Atsprādzējiet jostas” uzņemšana, viņš filmēšanas starplaikos nolēma uzspēlēt boulingu. Nevarēja nepamanīt, ka aktieris ir pamatīgi iereibis. Bet, kad izdevniecības „Rīgas viļņi” žurnāla „Otkrito” fotogrāfs lūdza Bašarovu nopozēt daudz pieklājīgākā rakursā, slavenais aktieris atšļupstēja: „Man uzdi...., kāds es izskatos presē!”