foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Popzvaigzne Mailija Sairusa kļuvusi par precētu sievu
Mailija un Laiems pirmoreiz saderinājušies jau pirms sešiem gadiem.
Slavenības
2018. gada 25. decembris, 07:10

Popzvaigzne Mailija Sairusa kļuvusi par precētu sievu

Jauns.lv

Nedēļas nogalē slepenībā salaulājušies amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa (26) un austrāliešu aktieris Laiems Hemsvorts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Oficiāli viņi par to vēl nav paziņojuši, taču vērīgākie ārzemju portāli to nopratuši no vairākiem "Instagram" profiliem, kur mazajos video stāstiņos, kas redzami ir vien diennakti, atspoguļoti viņu kāzu mirkļi.

Kādā profilā, piemēram, bijusi redzama foto, kur līgava un līgavainis griež savu kāzu torti.

Kāds profils savukārt saglabājis video, kurā Laiams redzams ar brāļiem Krisu un Lūku un tēvu, ieraujot šotiņus. Un tas tātad arī noticis šajās kāzās, kas ģimenes un tuvāko draugu lokā notikušas Nešvilā.

Mailija un Laiems iepazinās filmas "The Last Song" uzņemšanas laikā 2009. gadā.

Nākamā gada martā abi kopā soļoja pa sarkano paklāju "Oskaru" pasniegšanas ceremonijā, taču 2013. gada septembrī uz laiku pašķīrās. Pēc diviem gadien atkal sagāja kopā un nu jau tātad kļuvuši par precētu pāri.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts atpūšas pludmalē

Dziedātāja Mailija Sairusa atpūšas Malibu pludmalē. Kamēr draugs aktieris Laiems Hemsvorts nododas sērfošanai okeāna viļņos, viņa bauda saulīti liedagā.

gallery icon
19

Mailija Sairusa demonstrē kailo miesu MTV VMA 2015 balvu vakarā

Amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa pārspējusi skandalozi vērtēto uzstāšanos 2013. gada MTV mūzikas video balvu ceremonijā. Šogad pikanto tērpu bija daudz ...

gallery icon
52