foto: Van Tine Dennis/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Nosauktas gada desmit vissliktākās filmas
Travolta šogad jūnijā filmas "Gotti" pirmizrādē.
Kino
2018. gada 23. decembris, 15:15

Nosauktas gada desmit vissliktākās filmas

Jauns.lv

Ieguldīti miljoni, slaveni aktieri un režisori ar vārdu - ne vienmēr tas nozīmē kases panākumus, kritiķu sajūsmas gaviles un fanu mīlestību.

Izdevums "The Hollywood Reporter" apkopojis gada lielākās neveiksmes kinožanrā - desmit filmas, kuras droši var saukt par tādām, kas pavisam noteikti nav attaisnojušas uz tām liktās cerības.

Pirmajā vietā izdevums ierindojis Holivudas zvaigznes Džona Travoltas jaunāko veikumu - aktieris nofilmējies biogrāfiskā drāmā "Gotti". Tā stāsta par mafijas bosu Džonu Goti.

"Vājš scenārijs, spriedzes trūkums, dažviet pilnīgi muļķīgi, bet pārējā laikā - pavisam blāva," tā kritiķi vērtē šo režisora Kevina Konolija filmu. Un šī ir viena no retajām filmām, kas populārajā interneta vietnē "Rotten Tomatoes" saņēmusi 0 % novērtējumu - visi 48 kritiķi to atzinuši par sliktu esam.

Vēl gada desmit sliktāko filmu vidū iekļuvusi 100 miljonus dolāru izmaksājusī "Robina Huda" jaunā versija, "Brīvība piecdesmit nokrāsās" ("Fifty Shades Freed"), "Life Itself", "Venom", "Riekstkodis un četras valstības" ("The Nutcracker and the Four Realms"), "Kings", "7 Days in Entebbe", "A Wrinkle in Time" un "Suspiria".