foto: Juris Rozenbergs
FOTO: MESA grandiozā koncertā sajūsmina "Arēnu Rīga"
Mūzika
2018. gada 21. decembris, 11:11

FOTO: MESA grandiozā koncertā sajūsmina "Arēnu Rīga"

Jauns.lv

Ceturtdien, 20. decembrī, pilnībā izpārdotā "Arēnā Rīga" vērienīgu koncertu sniedza projekts MESA kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri - uz skatuves kāpa vairāk kā 100 mūziķi un vietējie mākslinieki.

Koncerta idejiskais autors Gatis Irbe, iepriekš zināms kā reperis Gacho, bet tagad - kā projekta MESA redzamākā seja, uz skatuves kāpa pilnībā izpārdotā "Arēnā Rīga", ko solījās apmeklēt 13 600 ļaužu.

"Mesa" kopā ar Liepājas simfonisko orķestri piepilda "Arēnu Rīga"

Projekta "Mesa" un Liepājas simfoniskā orķestra koncerts "Arēnā Rīga" 2018. gada 20. decembrī.

gallery icon

Projekts MESA ir jau divi izdoti studijas albumi, kuru tapšanā ir piedalījušies vairāki viesi. Viņu vidū ir Renārs Kaupers, Igo, Intars Busulis, etnoansamblis "Tautumeitas", "Jumprava", Arstarulsmirus, kā arī vienā no pēdējiem singliem “Vērtības” dalību ņēmusi grupa "DaGamba". Abi studijas albumi ieguvuši zelta diska statusu, ir tikuši nominēti un apbalvoti ar dažādiem, Latvijas mūzikas skatuvei nozīmīgiem apbalvojumiem.

Projekta ietvaros notiek labdarības kampaņa “Mēs ar Mesa”, kurā visi ienēmumi par mūzikas lejuplādi projekta mājaslapā tiek novirzīti rehabilitāciju programmām bērniem ar kustību traucējumiem, tādējādi jau 17 bērni saņēmuši bezmaksas ārstniecību vienā no progresīvākajiem rehabilitācijas centriem Ziemeļeiropā.

MESA koncerta ģenerālmēģinājums

Projekta MESA un Liepājas Simfoniskā orķestra 2018. gada 20. decembra koncerta ģenerālmēģinājums "Arēnā Rīga".

gallery icon