foto: Rojs Maizītis
Ielūkojies ekskluzīvos FOTO - Gunāram Ķirsonam lauku māja "lidiņa" stilā
Plašo lauku māju pie Sarkanajām klintīm uzņēmējs pabeidzis celt aptuveni pirms sešiem gadiem.
Slavenības
2018. gada 21. decembris, 06:04

Ielūkojies ekskluzīvos FOTO - Gunāram Ķirsonam lauku māja "lidiņa" stilā

Žurnāls "Kas Jauns"

Ēdināšanas uzņēmuma "Lido" īpašnieks Gunārs Ķirsons (67) svētkiem saposis ne tikai savus restorānus, bet arī paša lauku māju "Upeskalni", kas slejas pie Sarkanajām klintīm Ainažu pusē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Meklējot iespēju no atbildības piepildītās un saspringtās darba ikdienas spēku smelties dabā, Gunārs Ķirsons par savu stūrīti izvēlējies Ainažu pusi Salacgrīvas novadā.

Gunāra Ķirsona lauku mājas

Uzņēmēja Gunāra Ķirsona lauku mājas.

gallery icon
122

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", plašo lauku māju pie Sarkanajām klintīm uzņēmējs pabeidzis celt aptuveni pirms sešiem gadiem un nedēļas nogalēs tagad lielākoties ir sastopams savos "Upeskalnos".

Miljonārs atklāj, ka, tāpat kā viņa "Lido" restorānos, arī par zemnieku saimniecības ēkas interjera dizainu gādāts ģimeniski – stils un iekārtojums ir viņa vecākās meitas dizaineres un mākslinieces Evijas Ķirsones veikums.

foto: LETA
Gaidot Ziemassvētkus un gadumiju, lauku māju svētkiem Gunārs Ķirsons sāka post jau drīz pēc Latvijas simtgades atzīmēšanas, tādējādi gaišo un mierpilno noskaņu viņš jau sasmēlies aumaļām.

Gunārs atklāj, ka vienīgais iegansts, lai nebrauktu uz laukiem brīvdienās, ir viņa vaļasprieks – makšķerēšana, kam uzņēmējs draugu kompānijā mēdz nodoties dažādās Latvijas ūdenstilpnēs. Tad viņš apmetas speciāli copēšanas hobija ērtībām iegādātā „mājā uz riteņiem”.