foto: Hahn Lionel/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Tādu kleitu, kāda Amalai Klūnijai bija mugurā Harija un Meganas kāzās, tagad var nopirkt internetā. Bet lēti tas nebūs
Amala Klūnija uz prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām bija ģērbusies dizaineres Stellas Makartnijas speciāli viņai darinātā tērpā.
Slavenības
2018. gada 27. decembris, 15:15

Tādu kleitu, kāda Amalai Klūnijai bija mugurā Harija un Meganas kāzās, tagad var nopirkt internetā. Bet lēti tas nebūs

Jauns.lv

Daudzi slavēja kanārijdzelteno kleitu, kādā aktiera Džordža Klūnija sieva cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija apmeklēja prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas Vindzorā šā gada 19. maijā. Tērpa autore dizainere Stella Makartnija tagad tās kopiju piedāvā ikvienai turīgai dāmai, kura gatava šķirties no 1395 eiro par kleitu.

Amala un Džordžs Klūniji prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās

gallery icon
19

Eleganto dzelteno kleitu, kādā Saseksas hercogu pāra kāzu dienā bija ģērbusies cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija, visbeidzot internetā iespējams iegādāties ikvienai. Tiesa, ikvienai, kurai to atļauj maciņa biezums...

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Pēc karaliskajām kāzām par Klūnija kundzes tērpu, kuru darinājusi dizainere Stella Makartnija, rakstīja teju visur. Amala ierindojās gandrīz visos labāk ģērbto kāzu viesu topos, ko bija radījuši modes apskatnieki visā plašajā pasaulē.

foto: Ekrānuzņēmums

Dzeltenā krepa auduma midi garuma kleita tagad nopērkama internetā par 1395 eiro. Tērpa autore Stella Makartnija modelim devusi nosaukumu par godu Amalai, kurai pēc pasūtījuma viņa to pavasarī darināja. Tērpa modelis nosaukts „Klūnija kundze” („Mrs Clooney”) un to iespējams iegādāties vietnē „Matches Fashion”.

foto: Ekrānuzņēmums

Tērpa siluetam iedvesma gūta no „vintage” stila. Kleitai ir viegli sakrokots kvadrātveida dekoltē izgriezums, bet aizmugurē ir garas lentes, kas brīvi krīt pār augumu glaimojošā tērpa siluetu.

Kombinējiet to ar metāliskiem aksesuāriem vai mirdzošām laiviņām izsmalcinātākam koptēlam, – rekomendē ražotāji.

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Suburbicon” pirmizrādes vakarā

Džordžs un Amala Klūniji apmeklē filmas „Suburbicon” pirmizrādi Venēcijas kinofestivālā. Šis ir pāra pirmais sarkanā paklāja pasākums, ko tas apmeklējis ...

gallery icon
21

Amala Klūnija ar dvīņiem

Džordža Klūnija sieva Amala Klūnija ar gadu vecajiem dvīņiem: meitu Ellu un dēlu Aleksandru.

gallery icon
13

Amalas Klūnijas sarkanais stils

gallery icon
14

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Hail, Caesar!” pirmizrādes vakarā Losandželosā

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Hail, Caesar!” pirmizrādes vakarā Losandželosā. Saviesīgajam pasākumam Klūnija kundze izvēlējusies sievišķīgu un romantisku zīmola „Giambattista ...

gallery icon
25

Džordža Klūnija līgavas Amalas Alamudinas stils

gallery icon
17