foto: Agrita Grosbarte
FOTO: tā pēc šova beigām ballējās "X faktora" dalībnieki
Reinis un Maija Sējāni.
Slavenības
2018. gada 17. decembris, 12:40

FOTO: tā pēc šova beigām ballējās "X faktora" dalībnieki

Jauns.lv

Svētdien, 16. decembrī, noslēdzās TV šova "X faktors" otrā sezona, un tajā par uzvarētāju kļuva baltkrieviete Kattie. Pēc šova tā dalībnieki un lūgtie viesi metās ballēties afterparty - klubā "Kaļķu vārti".

Ballītē līksmoja gan šova otrās sezonas uzvarētāja baltkrieviete Kattie, gan pilnā sastāvā burziņu apmeklēja žūrija - Intars Busulis, Reinis Sējāns un Aija Auškāpa.

Šova "X faktors" otrās sezonas noslēguma ballīte

Šova "X faktors" otrās sezonas noslēguma ballīte.

gallery icon
111

Trakas dejas, līksmas satikšanās, veldzēšanās ar atspirdzinošiem dzērieniem un mielošanās gar sarūpētajiem ēdieniem - jautrības pasākumā netrūka.

Kā jau vēstīts, finālā sacentās Aijas komandas dalībniece Kattie, Intara Busuļa puišu grupa “Baritoni” un meiteņu grupa “Radio Trio”, izpildot pārsteigumiem bagātas un vēl nedzirdētas dziesmas uz šova skatuves.

Vakara īpašie viesi bija Dons un Ozols, taču pirmatskaņojumu piedzīvoja mentoru Reiņa un Intara un šova vadītāja Markus Riva jaunā dziesma “Es Tev šodien teikšu jā!".

Ieskats šova "X faktors" otrās sezonas pēdējā raidījumā

Ieskats šova "X faktors" otrās sezonas pēdējā raidījumā.

gallery icon
86

Šova uzvarētāja baltkrieviete Kattie finālā izpildīja Kellijas Klārksones dziesmu “Stronger”, Lady Gaga un Bredlija Kūpera dziesmu “Shallow” kopā ar šova “X faktors” pirmās sezonas uzvarētāju Arturu Gruzdiņu un Šenaijas Tveinas “From This Moment”.

Par otrās vietas ieguvējiem kļuva mentora Intara Busuļa grupa “Baritoni”. Bet "Radio Trio" meitenes no trim finālistiem palika pēdējās.