foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Dziedātāja Lana del Reja nopērk vēsturisku māju
Lana del Reja iegādājusies māju, kas bijis pats pirmais „Echo Park” rajonā Losandželosā uzceltais nams un piederējusi mēmā kino zvaigznei.
Slavenības
2018. gada 17. decembris, 11:27

Dziedātāja Lana del Reja nopērk vēsturisku māju

Jauns.lv

Dziedātāja Lana del Reja (33) sev uz Ziemassvētkiem uzdāvinājusi jaunu māju.

foto: Matt Baron/REX/ Vida Press
Dziedātāja Lana del Reja.

Dziedātāja Lana del Reja, kura 2013. gadā viesojās ar koncertu Rīgā, šā gada decembrī iegādājusies vēsturisku māju „Echo Park” rajonā Losandželosā. Mājā ir tikai divas guļamistabas un viena vannasistaba.

Lana del Reja nopērk māju (2018. gads)

Lana del Reja iegādājusies māju, kas bijis pats pirmais „Echo Park” rajonā Losandželosā uzceltais nams un piederējusi mēmā kino zvaigznei ...

gallery icon

Dziedātāja samaksājusi nepilnus 1,2 miljonus ASV dolāru par savu jauno īpašumu, kas ir par 20% vairāk nekā bija noteikta īpašuma sākotnējā cena. Tā sniedzās mazliet zem miljona.

Ēka celta 1911. gadā, tā ir 115 kvadrātmetrus liela. Māja atrestaurēta un modernizēta. To izdarījusi ēkas pārdevēja dizainere Leanna Forda, šova „Restored by the Fords” vadītāja.

Šī esot pati pirmā ēka, kas uzbūvēta „Echo Park” rajonā. Savulaik tā piederējusi mēmā kino zvaigznei Klārai Kimbolai Jangai, kura bija viena no pirmajām sievietēm Holivudā, kam piederēja sava filmu studija.

Skaistā un talantīgā dziedātāja Lana del Reja

gallery icon

Lana del Reja „Brit Awards” ceremonijas vakarā 2013. gadā

gallery icon