foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: sabiedrībā zināmi ļaudis sveic Žannu Dubsku grāmatas atklāšanas svētkos
Roberto Žannai lika mesties karstās dejās.
Slavenības
2018. gada 14. decembris, 15:40

FOTO: sabiedrībā zināmi ļaudis sveic Žannu Dubsku grāmatas atklāšanas svētkos

Jauns.lv

Ar izsmalcinātu ballīti un sabiedrībā zināmu viesu klātbūtni prezentēta jaunākā modes un stila lietpratējas Žannas Dubskas grāmata – stila un modes ceļvedis krievu valodā "Taйны рижанки" ("Rīdzinieces noslēpumi").

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Grāmatu rekomendējis iecienītais modes vēsturnieks Aleksandrs Vasiļjevs, kurš to raksturojis kā aizraujošu ceļvedi pastaigai pa brīnišķīgo Rīgu, pārpilnu ar stila noslēpumiem un neparasto dzīves mākslas atmosfēru. 

Žannas Dubskas grāmatas atklāšanas svētki

2018. gada 12. decembra vakarā modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" ar izsmalcinātu ballīti un sabiedrībā zināmu viesu klātbūtni tika ...

gallery icon
31

Lai apsveiktu autori, pasākumu apmeklēja sabiedrībā zināmas personības kā sabiedrības dāma Mārīte Kola, Modes Muzeja direktore Natālija Baškirova, imidža dizainers un mācību centra «Bogomolov' Image School» dibinātājs Konstantīns Bogomolovs, māksliniece Ieva Bondare, viesnīcas Hotel Rome saimniece Linda Mūrniece un virkne citu ievērības cienīgu viesu.

Par pasākuma centrālo notikumu izvērtās harizmātiskās TV personības un dziedātāja Roberto Meloni uzstāšanās, veltot grāmatas autorei muzikālu veltījumu, un viņam pievienojās virkne atpazīstamu stila ekspertu - Žannas Dubskas kolēģi no TV raidījuma "Gatava pārvērtībām" – modes dizaineris Aleksandrs Pavlovs un šarmantā dzīvesstila bloggere Maija Armaneva, sveicot ar jaunākā izdevuma iznākšanu.