Slavenības
2018. gada 14. decembris, 07:02

Maisiņš marihuānas katram viesim. Hercogienes Meganas tēvs stāsta par meitas pirmajām kāzām

Jauns.lv

Prinča Harija sievas hercogienes Meganas tēvs Tomass Mārkls jau atkal padalījies ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem un pastāstījis kādu skandalozu stāstiņu no meitas pagātnes.

Saseksas hercogienes Meganas bēdīgi slavenais tēvs Tomass Mārkls apgalvo, ka pirms meitas iepazīšanās ar princi Hariju viņam esot bijušas ļoti tuvas un sirsnīgas attiecības ar savu atvasi.

Tēvs bijis meitai līdzās un visā atbalstījis, kad viņa gatavojās kāzām ar producentu Trevoru Engelsonu. Lai to pierādītu, viņš parādījis fotogrāfiju, kas uzņemta Meganas kāzu dienā, kad viņa teica jāvārdu pirmajam vīram.

Mārkla kungs pastāstījis, ka meitas pirmajās kāzās bijuši aicināti 100 viesi, un katram no viņiem jaunais pāris sagatavojis īpašu dāvaniņu – maisiņu ar marihuānu.

„Tas nav likumīgi, taču ne Jamaikā, jo tur ir pieņemts lietot zāli,” apliecinājis Tomass Mārkls seniors. „Personīgi es nesmēķēju marihuānu. Cik man zināms, arī Megana ne. Tāpēc savu dāvanu es atdevu kādam no viesiem.”

Trevors Engelsons divus gadus bija oficiāli precējies ar nākamo Saseksas hercogieni Meganu.

Pirms kāzām Megana un Trevors bija kopā septiņus gadus. Iesniedzot tiesā šķiršanās prasību, kā iemeslu viņi minēja „nesamierināmas atšķirības”.

Meganas Mārklas tēvs jaunībā

Prinča Harija sievas Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls jaunībā.

gallery icon

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon