foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Daudz basketbola un daudz sieviešu: leģendārajam Kasparam Kambalam aprit 40
Slavenības
2018. gada 13. decembris, 13:10

Daudz basketbola un daudz sieviešu: leģendārajam Kasparam Kambalam aprit 40

Jauns.lv

13.decembrī apaļus četrdesmit sagaidījis latviešu savulaik izcilais basketbolists Kaspars Kambala. Viņa dzīvē bijuši gan panākumi sportā, gan raiba sadzīve, daudz pārdzīvojumu un daudz arī prieku. Fotoreportāžā - Kaspara Kambalas dzīve laiku lokos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kasparam Kambalam - 40. Basketbols, sievietes un viņš pats laiku lokos

gallery icon
68

Karjeras laikā Kambala spēlējis Latvijā, Krievijā, Turcijā, Spānijā un Kiprā. Trenēties basketbolā viņš sāka 17 gadu vecumā, mācības turpinot ASV. 2001. gadā Kambala debitēja Latvijas izlasē, piedaloties Eiropas čempionātā, kur bija komandas līderis.

Pēc aktīvā sporta beigām pašmāju mediji vairāk uzmanības pievērsuši Kambalas privātajai dzīvei, kur dāmu mainība bijusi visnotaļ vērā ņemama. Mīlas attiecībās Kambalam gājis kā pa kalniem, un nesen izira arī viņa attiecības ar ilggadējo draudzeni Zani.

Kambala sevi lieliski realizējis kā aktieris Annas Vidulejas filmā "Homo novus", kas guva vērā ņemamus panākumus uz lielajiem ekrāniem. Ar iešanu politikā gan neveicās tik spoži, proti, Kambala pievienojās partijas KVP LV atbalstītājiem, taču līdz kandidēšanai deputātos netika. Bet nesen žurnālists Armands Puče Kambalas dzīvi ietvēra grāmatā, kam dots zīmīgais nosaukums "Kambala..., āmen!"

Daudz laimes dzimšanas dienā!