foto: no privātā arhīva
Latviešu meitene starp pasaules skaistākajām sievietēm - kā Danielai klājās konkursā "Miss World"
Daniela Gods-Romanovska skaistumkonkursā "Miss World".
Slavenības
2018. gada 11. decembris, 06:40

Latviešu meitene starp pasaules skaistākajām sievietēm - kā Danielai klājās konkursā "Miss World"

Žurnāls "Kas Jauns"

„Šogad konkursā visas meitenes bija īpaši draudzīgas,” saka Daniela Gods-Romanovska, kas šomēnes pārstāvēja Latviju prestižajā skaistumkonkursā "Miss World".

Konkursā Ķīnā piedalījās 118 daiļavas no visas pasaules. Diemžēl mūsu Daniela neiekļuva labāko trīsdesmitniekā, no kurām par pasaules skaistāko sievieti nedēļas nogalē tika kronēta meksikāniete Vanesa Ponce. Daniela uz 68. "Miss World" skaistumkonkursa norises vietu – Ķīnas tropisko piejūras kūrortu Sanja, kas atrodas Hainaņas salas pašos dienvidos, – devās jau pirms mēneša.

Skaistumkonkurss "Mis Pasaule 2018", kurā uzvaras laurus plūca daiļava no Meksikas

gallery icon

Gulēts vien dažas stundas diennaktī

„Pirmās desmit dienas dzīvojām Sanjā, Mangrove Tree Resort viesnīcā. Tad devāmies uz Haikou, kur palikām septiņas dienas. Pēc tam atgriezāmies Sanjā. Protams, organizatori cenšas par mums rūpēties tik labi, cik vien iespējams, viņi gādā, lai esam paēdušas un atpūtušās, bet ir brīži, kad tas viņiem nākas ļoti grūti, jo mūsu grafiks ir ļoti, ļoti saspringts,” teica latviešu daiļava.

2016. gada "Miss Latvia" finālistes Danielas Gods-Romanovskas dzīves ainiņas

Foto no 2016. gada "Miss Latvia" finālistes Danielas Gods-Romanovskas "Instagram" profila.

gallery icon

Konkursa dalībniecēm dienas kārtība bijusi tik piepildīta, ka no Ķīnas meitenes maz ko redzējušas. „Visas dienas stundas tiek pavadītas mēģinājumos. Parasti atgriežamies viesnīcā vēlu vakarā un uzreiz jau dodamies pie miera, jo nākamajā rītā agri jāceļas. Pārsvarā ceļamies pulksten piecos, vēlie rīti ir pulksten sešos, bet, ja izdodas piecelties septiņos, tad jau ir sanācis ļoti ilgi pagulēt. Jāteic, ka grafiks tiešām ir ļoti saspringts, vienīgi pirmajās nedēļās, kad ieradāmies Ķīnā, bija dažādas ekskursijas un mums izdevās izbaudīt Sanjas salas dabas burvību,” piebilda Daniela.

Ar ko latviete Ķīnā sadraudzējusies, kādos atsevišķos konkursos guvusi panākumus un kāds ir bijis viņas dzīves ceļš, vairāk lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!