Slavenības
2018. gada 10. decembris, 07:05

Atklāts, kā hercogiene Ketrīna un princis Viljams pavadīs Ziemassvētkus

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes Ketrīnas mamma Kerola Midltone (63) sniegusi savu pirmo interviju un pastāstījusi, kā meitas ģimene šogad sagaidīs Ziemassvētkus.

foto: EPA/Scanpix
Hercogiene Ketrīna.

Visiem labi zināms, ka britu karaliskajā ģimenē ir sena tradīcija, ka visiem karalienes Elizabetes II radiniekiem jāpulcējas Viņas Majestātes īpašumā Sandringemā un Ziemassvētku vakars jāpavada kopā ar karalisko ģimeni.

Neatņemama svinību sastāvdaļa ir joku dāvanu dalīšana pulksten 18, to vada karalienes vīrs princis Filips. Svinīgajām vakariņām seko viesību spēles. Karalienei ļoti patīk šarādes un populāru cilvēku atdarināšana. Karaļnamā vada nerakstīts likums, ka šajās spēlēs nevienam nav ļauts apspēlēt Viņas Majestāti, kas ir lieliska aktrise. Šis noteikums šogad īpaši piekodināts arī jaunpienācējai karaliskajā ģimenē – prinča Harija sievai Meganai.

Savukārt Pirmajos Ziemassvētkos visi draudzīgi dodas uz dievkalpojumu, bet pēc tam, – kā nu kurš. Ir radinieki, kas paliek pie karalienes, bet citi steidz apciemot pārējos radus. Hercogiene Ketrīna Pirmajos Ziemassvētkos vienmēr kopā ar ģimeni mēro ceļu pie vecākiem Maikla un Kerolas Midltoniem, kur pavada visas turpmākās svētku brīvdienas.

Hercogienes Ketrīnas mamma Kerola Midltone pastāstījusi, ka šogad Midltonu piecu miljonu eiro vērtajās mājās netrūks ne kokteiļu, ne tradicionālās eglītes rotāšanas, un būs pat vegāniem paredzēta ēdienkarte.

Sarunā ar izdevuma „The Telegraph” paspārnē esošo modes, stila un dzīvesveida sadaļas „Stella Magazine” reportieri, vecmāmiņa Kerola atzinusi, ka ar nepacietību gaida Kembridžu hercogu ģimeni uz svētkiem viņu mājās Berkšīras grāfistē.

Kā ikviena omīte, arī Kerola lutina savus mazbērnus. Šogad viņa Ketrīnas vecākajām atvasēm – princim Džordžam un princesei Šarlotei – katram savā guļamistabā sarūpējusi pa eglītei, lai bērni paši tās varētu izrotāt.

Mazais princis Luiss, kā arī Ketrīnas māsas Pipas dēls Arturs vēl ir par mazu, lai pievienotos šādām aktivitātēm. Abi puisēni nākamgad atzīmēs tikai savas pirmās dzimšanas dienas.

Neatņemama Ziemassvētku sastāvdaļa ir svētku maltīte.

„Es nesen kļuvu par vegāni,” atzīstas Kerola. „Vai pareizāk būtu teikt, ka pielāgojos. Ja dodos ciemos uz vakariņām, es neradīšu rūpes.”

„Ziemassvētkos man visticamāk būs divas izvēles iespējas – ļoti tradicionāla virtuve vai nedaudz vegāna.”

Launagā Kerola būs sarūpējusi karaliskas uzkodas – „šampanieti un kūpinātu lasi”, taču svētku brīvdienu neatņemama sastāvdaļa viņas mājās ir karstvīns un pīrādziņi ar maltu gaļu.

Pirms dāvanu atvēršanas Midltonu mājās Kerola iecerējusi nelielu pastaigu kopā ar viesiem.

Pērn Ketrīna un Viljams uzaicināja arī princi Hariju un Meganu Mārklu pievienoties viņiem svinībās Midltonu mājās.

View this post on Instagram

Carole also did an interview with @goodhousekeeping “My children have all worked for the business. Catherine started the First Birthday brand – she chose the products and looked after all the imagery and the catalogue production. Pippa set up the blog, as we didn’t have one. James came up with the idea of personalised cakes and got them off the ground for us,” she said. “Because they all grew up with me working, Party Pieces has been very much part of our lives and what we talked about. I still ask their advice and say ‘What do you think of this?’” #katemiddleton #duchessofcambridge #carolemiddleton #pippamiddleton #goodhousekeeping #partypieces#christmas #holidays#decorationideas

A post shared by Middleton Maven (@middletonmaven) on