foto: Publicitātes
Modes vēsturnieks Vasiļjevs nosauc Krievijas stilīgāko slavenību
Olga gan dzied, gan spēlē kino un teātrī, gan valda "Instagram" ārēs.
Slavenības
2018. gada 3. decembris, 16:05

Modes vēsturnieks Vasiļjevs nosauc Krievijas stilīgāko slavenību

Jauns.lv

Pazīstamais modes vēsturnieks Aleksandrs Vasiļjevs nosaucis, viņaprāt, stilīgāko no pašreizējām Krievijas šovbiznesa zvaignēm. Viņš par tādu atzinis TV raidījumu vadītāju, aktrisi un dziedātāju Olgu Buzovu.

foto: LETA
Modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva viedoklī ieklausās daudzi jo daudzi.

32 gadus vecā Buzova savulaik uzmanības centrā nonāca pēc dalības TV šovā "Dom 2", kam pēcāk kļuva par vadītāju. Tad jau sekoja lomu piedāvājumi un iesaistīšanās mūzikas industrijā. Bet kopš augusta TV vērojams šovs "Zamuž za Buzovu", kur dīvai tiek meklēts līgavainis.

Olga Buzova 2018. gadā Instagram bildēs

Olga Buzova 2018. gadā Instagram.

gallery icon
114

Kā vērtē Vasiļjevs, Buzova no krievu zvaigznēm ir pasaulē populārākā - kā nekā viņai ir 13 miljoni sekotāju sociālās saziņas tīklā "Instagram". "Tautai viņa patīk," tā Vasiļjevs, norādot, ka Buzova stila ikonu sarakstā tagad ieņem to vietu, kurā iepriek;š gozējās Renata Ļitvinova un Ksenija Sobčaka.

"Es gan nevēlos iedzīvoties ienaidniekos un par viņas garderobi neizteikšos. Taču tieši Buzova šobrīd ataino mūsu tautas gaumi un ir stila ikona. Viņa tautai ir tuva un saprotama. Jā, nav pierē milzums rievu, bet nav arī dumja. Samērīgi vulgāra, bet rāmjios turas."

Olgas Buzovas koncerts Rīgā

27. oktobrī 31 gadu Krievijas TV raidījumu vadītāja Olga Bzova bija atlidojusi no Maskavas uz Rīgu, lai "Studio 69" telpās ...

gallery icon
45

Savukārt stilīgākie vīrieši no kaimiņzemes šovbiznesa zvaigznēm ir aktieris Dmitrijs Nagijevs un mūziķis Sergejs Šnurovs, uzskata Vasiļjevs.