Slavenības
2018. gada 26. novembris, 12:00

Brāļi Krauzes līksmo vienā pasākumā

Žurnāls "Kas Jauns"

Šomēnes, svinot mūzikas nama "Daile" piecu gadu jubileju, vienā pasākumā satikās divi pusbrāļi – TV3 ziņu moderators Arnis Krauze un viens no talantīgākajiem pašmāju smīdinātājiem Valters Krauze.

Mūzikas nama "Daile" piecu gadu jubilejas svinības

Mūzikas nama "Daile" piecu gadu jubilejas svinības.

gallery icon
51

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Arnis atklāja, ka ar Valteru viņam ir ļoti labas attiecības. Un viņš ļoti lepojas ar sava brāļa izcilo humora izjūtu un intelektu.

„Nav tā, ka mēs ar Valteru diendienā tiekamies un sazvanāmies, bet ir reizes, kad laiku pavadām kopā atpūšoties. Esam arī kopā strādājuši,” saka Arnis.

Taujāts, vai bieži gadās smiet par brāļa izcilo humoru, Arnis atbild: „Protams, ne vienmēr smejos vēderu turēdams, kad Valters sāk runāt, bet ļoti novērtēju, ka viņa humors ir ļoti inteliģents."

foto: Agrita Grosbarte
Valters un Arnis ar mūzikas nama "Daile" saimnieci Andu Zadovsku.

"Var redzēt, ka Valters seko līdzi visām aktualitātēm, un, piemēram, politikas joma viņam nebūt nav sveša. Arī tajā viņš prot pajokot. To īpaši novērtēju, kad pirms pāris gadiem kopā strādājām raidījumā "Valstī viss ir kārtībā". Tur es piedalījos kā konsultants. Tolaik man pat šķita, ka viņš pēc vārda, uzvārda zina vairāk deputātu nekā es," tā Arnis.

"Tāpat Valtera zināšanas es apbrīnoju raidījumā "Es mīlu Tevi, Latvija!". Viņam ir arī plašas zināšanas vēsturē un ģeogrāfijā. Lai varētu gaumīgi jokot, jābūt zināšanām daudzās jomās,” uzsver Arnis.