foto: Vida Press
Četras ņujorkietes atkārto Dženiferas Lopesas juteklisko fotogrāfiju ar zaļo apmetni. Kā tas piestāv pavisam parastām dāmām?
Dženifera Lopesa modes nama „Valentino” apmetnī un pavisam parastas sievietes no Ņujorkas, kas piekritušas iejusties līdzīgā fotosesijā.
Slavenības
2018. gada 23. novembris, 08:41

Četras ņujorkietes atkārto Dženiferas Lopesas juteklisko fotogrāfiju ar zaļo apmetni. Kā tas piestāv pavisam parastām dāmām?

Jauns.lv

Kad žurnāls „InStyle” publiskoja dziedātājas un aktrises Dženiferas Lopesas fotogrāfijas, kurās viņa pozē puskaila, vien piesegusies ar zaļu apmetni, daudzi slavēja, cik brīnišķīgi dīva izskatās, cik perfekts viņai augums. Fotosesiju ar zaļo apmetni atkārtojušas četras pavisam vienkāršas Ņujorkā dzīvojošas sievietes.

Ja izvēlies tādu sev uzmanību piesaistošu apģērbu, kāds ir modes nama „Valentino” fliteriem izšūtais smaragda zaļais apmetnis no augstās modes kolekcijas, to vislabāk būtu saskaņot ar vienkāršu blūzi un garajām biksēm.

Taču Dženiferai Lopesai bija pavisam cita ideja!

Žurnāla „InStyle” decembra numurā 49 gadus vecā latino dīva redzama zaļajā apmetnī, kam pieskaņojusi zīmola „Christian Louboutin” zeltītas kurpītes uz 18 centimetru augstiem papēžiem. Un neko vairāk! Tikai kurpes.

4 sievietes atkārto Dženiferas Lopesas fotosesiju ar apmetni

gallery icon
11

Fani bija sajūsmā par fotosesijas galarezultātu. Viņi jūsmoja, cik nevainojama izskatās Lopesa, cik brīnišķīgs viņai augums, cik lieliska sejas āda. Daudzi zvērēja, ka viņai nevar dot vairāk kā 30 gadu!

165 centimetrus garā dziedātāja patiešām izskatās nevainojami, taču viņa daudz un smagi strādā. Lopesai ir savs personīgais treneris, bet ikdienā viņa ievēro trīs striktus paradumus (kas patiesībā ir ļoti vienkārši): nekāda kofeīna, nekāda alkohola un ļoti daudz miega.

foto: Jonas Gustavsson/Sipa USA/ Vida Press
Apmetnis no modes nama „Valentino” augstās modes skates, kas izrādīta šovasar notikušajā Parīzes modes nedēļā.

Izdevums „New York Post” nolēma atkārtot šo fotosesiju, bet par modelēm uzaicināt sievietes no parastās tautas, līdzīgā vecumā kā Dženifera Lopesa. Nav zināms, cik daudz pūļu viņiem vajadzēja, lai atrastu šīs drosminieces, taču četras sievietes šim izaicinājumam atsaukušās.

Dženifera Lopesa džinsa bikšu zābaciņos

Šos džinsa bikšu zābaciņus radījis modes nams „Versace” un tie maksā nepilnus 3000 ASV dolāru.

gallery icon
13

Ņujorkas dizaineriem Antonio un Hesusam Estradām palūdza radīt identisku apmetni fotosesijai. Tā pagatavošanai modes mākslinieki iztērējuši 11 metrus auduma.

Rezultāts? Ja esi pašpārliecināta – un pietiekami piesegta daudzajos krāšņā auduma metros – arī tu spēj mirdzēt tāpat kā par ikonu dēvētā Dženifera Lopesa.

Dženiferas Lopesas uzstāšanās Ņujorkā

Dženifera Lopesa uzstājās „TIDAL X” labdarības koncertā Ņujorkā.

gallery icon
17