foto: AFP/Scanpix
Kristaps Porziņģis izvicina dūres ar Holivudas kausli Dolfu Lundgrēnu
Kristaps un Dolfs.
Slavenības
2018. gada 14. novembris, 06:03

Kristaps Porziņģis izvicina dūres ar Holivudas kausli Dolfu Lundgrēnu

Jauns.lv

Latviešu basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis, turpinot atkopties no ceļgala krustenisko saišu plīsuma, atkal paviesojies kārtējā slavenību burziņā. Un šoreiz tur fotogrāfiem pozējis kopā ar kādreiz tik slaveno Holivudas grāvējfilmu zvaigzni Dolfu Lundgrēnu.

Porziņģis un Lundgrēns sastapušies žurnāla "Haute Living" rīkotajā pasākumā, kur izdevums kopā ar laikrāžu zīmolu "Zenit" sumināja leģendāro aktieri.

foto: AFP/Scanpix
Dolfs un Kristaps.

Pirms īpašajām svētku vakariņām, kas notika slavenajā restorānā "Mr Chow", zvaigznes pozēja fotogrāfiem, un Porziņģis izmantoja izdevību, lai atrādītos kopbildē ar slaveno zviedru aktieri, kas mēneša sākumā nosvinēja savu 61. dzimšanas dienu.

Pasākumā Porziņģis bijis viens no goda viesiem un ieradies kopā ar savu brāli Mārtiņu. Tikšanos ar Lundgrēnu Kristaps atrādīja sekotājiem arī savā profilā sociālās saziņas tīklā "Instagram".

Nesen latviešu basketbola superzvaigzne jau paspēja pazīmēties vienā burziņā, kur netrūka Holivudas zvaigžņu - viņš viesojās labdarības ballītē "Golden Hearts Awards".

Kristaps Porziņģis labdarības pasākumā "Golden Heart Awards"

Latviešu basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis šomēnes ar savu vareno klātbūtni pagodinājis labdarības balli Ņujorkā - viesojies "Golden Heart Awards" jeb ...

gallery icon
10