foto: Instagram
FOTO, kas saviļņojis Latviju: tā dziedātāja Ginta Krievkalna "Lāčplēša" aizkulisēs auklē meitu
Virtuālajā vidē dziedātājas ievietotais foto pielīdzināts mākslas darbos populārajam sižetam "Madonna ar bērnu".
Slavenības
2018. gada 11. novembris, 16:02

FOTO, kas saviļņojis Latviju: tā dziedātāja Ginta Krievkalna "Lāčplēša" aizkulisēs auklē meitu

Inta Mengiša

Jauns.lv

Dziedātāja Ginta Krievkalna, kura muzikālajā koncertuzvedumā "Lāčplēsis" iejutās Laimdotas tēlā, paguva kā mirdzēt uz skatuves, tā aizkulisēs parūpēties par savu pusgadu veco meitiņu Zelmu.

Dziedātāja Ginta Krievkalna, kas pirms astoņiem gadiem apprecējās ar komponistu Kristapu Krievkalnu, ir divu meitu māmiņa. Vecākajai meitai Kristīnei 18. decembrī būs jau pieci gadiņi, savukārt pastarīte Zelma, kurai vārds dots par godu tēta Kristapa vecmāmiņai, pasaulē nāca šā gada 12. aprīlī.

Rokoperas "Lāčplēsis" iestudējums

8. novembrī "Arēnā Rīga" izskanēja rokoperas "Lāčplēsis" iestudējums ar simfonisko orķestri.

gallery icon
153

8. novembrī, kad visas dienas garumā "Arēnā Rīga" norisinājās ģenerālmēģinājums un pirmizrāde uzvedumam "Lāčplēsis", mazajai Zelmai vēl pat nebija apritējuši septiņi mēneši, un nenoliedzami māmiņas tuvums viņai aizvien ir ļoti nepieciešams.

foto: Publicitātes
Dažbrīd aizkulisēs dziedātāja bija redzama, stumjot un šūpojot ratiņus.

Tāpēc Ginta atvasi lika ratiņos un ņēma līdzi uz darbu. Dažbrīd aizkulisēs dziedātāja bija redzama stumjot un šūpojot ratiņus, taču citubrīd, starp grimēšanos, pošanos un dziesmu vārdu atkārtošanu, nēsāja Zelmiņu uz rokām.

Virtuālajā vidē Ginta Krievkalna vispārēju sajūsmu izpelnījās, sociālajā tīklā "Instagram" ievietojot fotogrāfiju, kurā viņa redzama "Lāčplēša" aizkulisēs ar saldi dusošo meitiņu klēpī.

Daudzi paziņas un sekotājas Gintu paslavēja par drosmi, publiskojot tik patiesu un neizskaistinātu mirkli iz savas dzīves, savukārt citas mūziķi pat pielīdzināja mākslas darbos populārajam sižetam "Madonna ar bērnu".