foto: Ekrānuzņēmums
FOTO: krāšņi aizvadīta pirmā Latvijas džina ballīte
Klubā "Piens" pašmāju labākie bārmeņi un džina cienītāji atzīmēja pirmā Latvijas premium džina ražošanas uzsākšanu.
2018. gada 9. novembris, 16:23

FOTO: krāšņi aizvadīta pirmā Latvijas džina ballīte

Karlīna Timofejeva

Par kadiķu noru pārvērstajā klubā “Piens” pašmāju labākie bārmeņi un džina cienītāji atzīmēja pirmā Latvijas premium džina ražošanas uzsākšanu. Pasākuma laikā noslēdzās arī “Cross Keys Gin” kokteiļu konkurss, par labāko kokteiļa autoru atzīstot bārmeni no “Balzāmbārs” Andri Reizenbergu ar kokteili “Taste of Life”.

Papildus brangajam bārmeņu un bāru īpašnieku pulkam pasākumā viesojās vairākas sabiedrībā pazīstamas personas, kuras arī nereti dod priekšroku džina kokteiļiem – stiliste un dizainere Indra Salceviča, modes dizainere Keita, modes mākslinieks Dāvids, stila eksperts un žurnāla redaktors Dāvis Sakne, šefpavārs Māris Jansons, kā arī dzērienu lietpratējs Juris Šleiers.

Klubā "Piens" notiek pirmā Latvijas džina ballīte. 2018. gada rudens

Par kadiķu noru pārvērstajā klubā “Piens” pašmāju labākie bārmeņi un džina cienītāji atzīmēja pirmā Latvijas premium džina ražošanas uzsākšanu. Pasākuma ...

gallery icon
60

Šajā vakarā noslēdzās bārmeņu konkurss “Atslēga Latvijas garšai”, galveno balvu saņemot “Balzāmbāra” Andrim Reizenbergam. Otrajā vietā ierindojās bāra “Gimlet” pārstāvis Ilmārs Munkevics, savukārt trešo vietu izcīnīja bārmenis Māris Krēpausis no “Cartel Bar”. Pēc bārmeņu konkursa fināla pasākuma viesus lutināja enerģiskā grupa “Franco Franco”, savukāt dejas līdz pieciem spēcināja DJ Egona Reitera izvēlētās dziesmas.

“Šajā vakarā redzējām lielisku bārmeņu sniegumu ar jauno, Latvijā darināto džinu! Daudz spēka ieguldīts, lai nonāktu līdz “Cross Keys” ražošanai, vēl vairāk spēka un rūpju pieliekam, lai nestu tā vārdu tālāk pasaulē. Arī mana komanda ir daļa no visas lielās armijas, kas tūkstošiem džina cienītāju visā pasaulē nu spēj piedāvāt džinu, kam raksturīga Latvijas vasaras garša un smarža,” stāsta dzērienu izplatītāja “Amber Distrubution Latvia” vadītājs Pāvels Fiļipovs.

“Šajā dzērienā esam iekļāvuši labāko, ko varam piedāvāt – mūsu reģionam un vasarai raksturīgās kumelītes un liepziedus, ko, protams, apvienojam ar kadiķogām,” atklāja Pāvels Fiļipovs. “Tā baudīšanu iesakām sākt ar pieredzi tīrā veidā ar ledu, lai iepazītu aromāta buķeti. Otrkārt, lai saglabātu stila un garšas tīrību, iesakām nobaudīt džinu ar toniku attiecībā 1 pret 2, pievienojot arī citrona miziņu un rozmarīna zariņu,” iesaka Fiļipovs.
 
“Cross Keys Gin” ir Baltijas vadošā alkoholisko dzērienu ražotāja “Latvijas balzams” pirmais premium kategorijas džins, kas, pateicoties dzērienā iekļautajām Latvijas vasarai raksturīgajām zālītēm – kumelītēm un liepziediem –, piedāvā nobaudīt patiesu Latvijas vasaras garšu.

PĀRMĒRĪGA ALKOHOLA LIETOŠANA IR KAITĪGA JŪSU VESELĪBAI. ALKOHOLISKOS DZĒRIENUS AIZLIEGTS PĀRDOT, NODOT UN IEGĀDĀTIES NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM.

Reklāmas raksts sadarbībā ar LEAD. Corporate Communication