foto: Publicitātes
Nākamvasar Rīgā atkal muzicēs britu grandi "Muse"
Mūzika
2018. gada 5. novembris, 16:30

Nākamvasar Rīgā atkal muzicēs britu grandi "Muse"

Jauns.lv

Nākamajā vasarā savas jaunākās pasaules turnejas ietvaros ar koncertu Latvijā atgriezīsies divu "Grammy" balvu ieguvēji, viena no mūsdienu populārākajām un atzītākajām britu rokgrupām "Muse".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Muse" Latvijā atgriezīsies gaidāmā albuma “Simulation Theory” pasaules koncertturnejas ietvaros, albums pie klausītājiem nonāks 9. novembrī.

Sekojot trim konceptalbumiem pēc kārtas, grupa ar astoto studijas ierakstu vēlējās mainīt savu skanējumu, šoreiz iedvesmojoties no astoņdesmito gadu sintroka skanējuma un vizuālās estētikas. Plānots, ka tieši atsauces uz šo desmitgade būs arī jauno koncertu pamatā, kas, kā apgalvo pati grupa, būšot vērienīgākā turneja tās vēsturē.

“Mēs vienmēr esam centušies cilvēkiem sniegt visiespaidīgāko šovu pasaulē, ko tādu, ko viņi vēl nekad nav redzējuši. Pēc arēnām, ko piepildījām ar droniem, esam gatavi doties vēl tālāk un man ir sajūta, ka to esam sasnieguši. Ideju ir ļoti daudz, piemēram, izmantot magnētus, lai levitētu gaisā, bet tā ir tikai aisberga pati augšdaļa. Esmu drošs, ka nekad iepriekš nevienā koncertā nekas tāds nebūs redzēts!” gaidāmo turneju komentē grupas solists Metjū Belamijs.

"Muse" koncerts "Arēnā Rīga"

2016. gada 16. jūnija vakarā "Arēnā Rīga" uzstājās britu rokgrupa "Muse" , sniedzot vienu no iespaidīgākajiem šoviem arēnas vēsturē.

gallery icon
76

Jāatzīmē, ka "Muse" koncerti jau izsenis tiek atzīmēti starp labākajiem un iespaidīgākajiem pasaulē, grupai saņemot labākās koncertgrupas balvas vairāk nekā desmit dažādu žūriju, tostarp BRIT Awards, NME, Q, Kerrang! un MTV, vērtējumos.

Tāpat savas karjeras laikā mūziķi var lepoties ar divām saņemtām "Grammy" balvām, vairāk nekā 20 miljoniem pārdotu albumu kopiju un pieciem numur 1 albumiem Lielbritānijā pēc kārtas.

Biļetes uz "Muse" koncertu "Arēnā Rīga" 2019. gada 12. jūnijā publiskajā pārdošanā nonāks 16. novembrī un tās varēs iegādāties “Biļešu Serviss” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.