foto: Publicitātes
LTV mazo dziedātāju konkursā "Balss pavēlnieks" uzvar puika no Daugavpils - sirsnīgais Jegors
Uzvarētājs Jegors Korobkovs - centrā blakus mūziķim Atim Auzānam.
Mūzika
2018. gada 4. novembris, 23:32

LTV mazo dziedātāju konkursā "Balss pavēlnieks" uzvar puika no Daugavpils - sirsnīgais Jegors

Jauns.lv

4. novembrī Latvijas Televīzijas tiešraidē tika noskaidrots bērnu un jauniešu mūsdienu dziesmu izpildītāju konkursa šī gada uzvarētājs. Skatītāji telefonbalsojumā lēma, ka kristāla zizlis jāsaņem Jegoram Korobkovam no Daugavpils, kurš izpildīja latviešu tautasdziesmu "Tumša nakte, zaļa zāle" kopā ar Ati Auzānu, portālu Jauns.lv informēja LTV.

To, ka kristāla zizlim šogad jānonāk tieši pie Jegora, lēma skatītāji telefonbalsojumā. Emocionālā uztāšanās un Jegora stabilais vokāls uzrunāja televīzijas skatītājus. Otrajā vietā ierindojās vokālā grupa “Bums”, kas kopā ar Jāni Buķeli izpildīja dziesmu “Lec, saulīte”, bet trešajā vietā skatītāji ierindoja Melāniju Briuņu, kura duetā ar Roberto Meloni izpildīja dziesmiņu “Pūpēdis”.

Tiešraidē visi dalībnieki izpildīja dziesmas kopā ar Latvijā pazīstamiem mūziķiem. Kopā ar bērniem uzstājās arī dziedātājs Lauris Valters, Ozols, Ralfs Eilands, dauzonīgie “Big Al & The Jokers”  vīri, DJ Monsta, Nauris Brikmanis, Jānis Stībelis, Valts Pūce, Evita Zālīte, Jānis Apeinis.