Intars Busulis apņēmies cītīgi tievēt
Slavenības
2018. gada 3. novembris, 11:33

Intars Busulis apņēmies cītīgi tievēt

Jauns.lv

TV šova "X faktors" mentors mūziķis Intars Busulis un viņa aizbilstamie - apvienība “Baritoni” - ķērušies pie nopietna izaicinājuma. Viņi apņēmušies kopā zaudēt 32 kilogramus svara mazāk nekā divu mēnešu laikā.

Izaicinājumā puiši piedalās no 29. oktobra līdz pat šova “X faktors” finālam 16. decembrī, tātad - nepilnas septiņas nedēļas.

Šajā laikā dalībnieki ievēro īpaši sabalansētu un katram individuāli izstrādātu uzturu plānu, aktīvi sporto treneres Paulas Freimanes pavadībā, kā arī patstāvīgi mājās.

Intars Busulis un "Baritoni" pirms tievēšanas maratona sākšanas

TV šova "X faktors" mentors mūziķis Intars Busulis un viņa aizbilstamie - apvienība “Baritoni” - ķērušies pie nopietna izaicinājuma. Viņi ...

gallery icon
18

Pirms izaicinājuma sākuma, 29. oktobrī, puiši tika nosvērti, nomērīti, kā arī saņēma ieteikumus, kā veiksmīgāk sasniegt plānoto mērķi. Lai arī puišu kopīgā apņemšanās un vēlme bija atbrīvoties no 28 kilogramiem liekā svara, taču pēc tikšanās ar uztura speciālisti un saņemtajiem ieteikumiem, svars tika mainīts uz 32 kilogramiem.

Grupas ”Baritoni” mentora Intara Busuļa auguma garums ir 174 centimetri, svars 91 kilogrami, taču izaicinājuma beigās Intars sapņo svērt vien 82 kilogramus.

Mārtiņš Strods ir 184 centimetrus garš, sver 88 kilogramus un tievēšanas laikā plāno atbrīvoties no četriem kilogramiem. Normunds Litovnieks ir 179 centimetrus garš, sver 92 kilogramus, taču sapņo svērt 85 kilogramus. Dziedātājs plāno atbrīvoties no septiņiem kilogramiem liekā svara.

Artūrs Puncuļs ir 182 centimetrus garš un sver 76 kilogramus. Artūrs piedalās izaicinājumā, lai atbalstītu draugus un uzlabotu savu fizisko formu, iespējams, tiktu pie “sešpakas”. Pēc konsultācijas ar uztura eksperti tika apstiprināts - lai Artūrs sasniegtu mērķi, ir jāatbrīvojas no trīs kilogramiem svara.

Ingars Puncuļs ir 188 centimetrus garš un sver 102 kilogramus. Dziedātājs ļoti nopietni gatavojas notievēt, apņemoties svērt 93 kilogramus, zaudējot deviņus kilogramus.