foto: Vida Press
Supermodele Ella Makfersone atklāj, kā 54 gados lieliski izskatīties peldkostīmā
Supermodele Ella Makfersone.
Slavenības
2018. gada 23. oktobris, 06:40

Supermodele Ella Makfersone atklāj, kā 54 gados lieliski izskatīties peldkostīmā

Jauns.lv

Pateicoties perfekti veidotajam augumam, supermodele Ella Makfersone deviņdesmitajos gados izpelnījās iesauku „Ķermenis”. Divu dēlu mamma nākamajā pavasarī svinēs savu 55. dzimšanas dienu, bet viņas figūra joprojām nav zaudējusi tvirtumu un slaidumu. Kā gan modelei tas izdodas?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Instagram

Aizvadītajā nedēļas nogalē supermodele Ella Makfersone sociālajos tīklos publiskojusi pašbildi, kurā ir redzama bez sejas dekoratīvās kosmētikas. Līdz ar šo ierakstu sociālajos tīklos modele arī netiešā veidā atklājusi sava skaistā auguma noslēpumu. Selfijs, kurā Makfersone redzama bez kosmētikas, uzņemts jogas klasē. „Svētdienas joga,” modele pavēstījusi līdz ar publiskoto fotogrāfiju.

foto: Vida Press

Joga mūsdienās ir ļoti populāra. Dažādās pozas palīdz saglabāt ķermenim lokanumu un to lieliski tonizē. Tādi entuziasti, kāds, piemēram, ir britu mūziķis Stings, jogu arī slavē par domu sakārtošanu un prāta gaišību, ko ievērojami uzlabo meditācija.

Aizvadītajā svētdienā publiskotajā fotogrāfijā Ella Makfersone redzama svītrainos legingos un uz vēdera mezglā sasietā topiņā, kas atsedz modeles nevainojamo vēderpresīti.

Otrajā fotogrāfijā supermodele devusi mājienu, ka uz jogas nodarbību ieradusies pati pirmā. Zālē vēl nav citu rīta vingrotāju.

foto: Instagram

Šā gada septembrī izdevumam „The Herald Sun” sniegtajā intervijā Makfersone atzīst, ka viņu nebaida novecošanās process.

„Es izbaudu savus 54 gadus,” viņa apliecinājusi. „Man drīz būs 55 un jūtos ļoti pateicīga. Esmu stipra, esmu labā formā. Man ir divi brīnišķīgi dēli. Gadu gaitā esmu daudz ko iemācījusies un esmu patiešām pateicīga, ka varu būt tik laimīga un veselīga, kāda esmu.”

Ella Makfersone apgalvo, ka nekad nav aizrāvusies ar neprātīgām diētām.

Intervijā uztura un dzīvesveida portālam „The New Potato” viņa pastāstījusi, ka ēd ļoti veselīgi. Laba izskata un lieliskas pašsajūtas „atslēga” esot pavisam vienkārša. Modele dienā izdzer trīs litrus ūdens un rūpējas par to, lai ķermenis visu laiku būtu „sārmains”.

foto: Vida Press

Ella vienmēr bijusi veselīga uztura piekritēja. Brokastīs modele ēd augļus, čia sēklu pudiņu, auzu pārslu putru vai olu uz grauzdētas pilngraudu maizes, kam seko tasīte espresso un daži mandeļu cepumi.

Pusdienās Makfersone parasti izvēlas zivi ar dārzeņiem, bet uzkodai pagatavo proteīna kokteili vai limonādi ar sarkanajiem pipariem, augļiem un mandelēm.

Vakariņās modele ēd uz augu valsts bāzes veidotus salātus ar bagātīgu olbaltumvielu saturu, ko papildina ar kazas sieru vai zivi. Desertā supermodele atļaujas nedaudz melnās šokolādes.

Austrāliešu superzvaigznes diētā tikpat kā nav tauku un komplekso ogļhidrātu, tā dēļ viņa pirms dažiem gadiem nav jutusies labi. „Es jutos pārgurusi,” atceras modele. „Es izmēģināju virkni dažādu uztura bagātinātāju, taču nekas rezultātu nedeva. Lai ko es darītu, mani nepameta sajūta, ka man kaut kā pietrūkst. Tad es satiku doktori Simonu Laubšeri, kura specializējas uzturzinātnē. Viņa man izskaidroja, ka ķermenī kāds no faktoriem nav līdzsvarā: mana ķermeņa sārmainība.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Vida Press

Ārste izskaidrojusi, ka modeles pH līmenis tolaik „nedarbojās”, līdz ar to ķermenis nestrādāja, kā pienākas. Abas kopā izstrādājušas „īpašu pulveri no zaļumiem”, kas ķermeni darītu sārmaināku.

„Es uzzināju, ka sārmains un pH neitrāls ķermenis ir veselīgs ķermenis,” norāda Makfersone. „Daudzi cilvēki tic, ka tas palīdz uzveikt slimības, atjauno šūnas un līdz ar to aizkavē novecošanās procesus.”
 
Ella gribēja dalīties ar šīm zināšanām, tāpēc nodibināja savu kompāniju „WelleCo” un izdeva savu produktu „Super Elixir”. Tas ir vitamīnu un minerālvielām piesātināts uztura bagātinātājs, ko modele pati lieto katru dienu. To iecienījušas arī citas slavenības, nodēvējot Ellas ražojumu par „mūžīgās jaunības eliksīru”.

Ella Makfersone reklamē savu "Super Eliksīru"

2014. gadā, reklamējot vitamīnu un minerālvielu kompleksu „Super Elixir”.

gallery icon
15

„Es jūtu, ka mans ķermenis burtiski uzplaukst, kad ik dienas lietoju „Super Elixir”. Man ir lielāka izturība vingrojot un mans vidukļa apkārtmērs ir samazinājies. Mans garastāvoklis ir līdzsvarots. Man nav kāres pēc cukura, un es jūtos lieliski,” norādījusi modele. „Ja es no rīta izeju no mājām bez sava zaļā dzēriena, es pagriežos un eju atpakaļ – manam ķermenim tas ir nepieciešams!”

Tas gan nenozīmē, ka Makfersone pārtiek tikai no savas zaļās dziras vien. Kā jau norādījām, viņa trīs reizes dienā ietur veselīgu maltīti, kā arī regulāri sporto. Vismaz 45 minūtes katru dienu! Viņa nodarbojas ar jogu, skrien, peld, slēpo, dodas pastaigās vai sērfo.

View this post on Instagram

End of summer. .. it’s been a blast.💚@WelleCo.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on